Νέα συνεργασία στην πόλη της Λαμίας: Σύμπραξη του «Στο Κόκκινο» και του Ράδιο Μελωδία από την συχνότητα των 88FM

Δελτίο Τύπου
Η ΛΑΜΙΑ ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ
88 FM
Ενημέρωση, μουσική, πολιτισμός
Σε μια εποχή ύφεσης για τα περιφερειακά ΜΜΕ που η διαρκής συρρίκνωση και υποβάθμισή τους στρέφουν το κοινό σε αναζήτηση πληροφόρησης προς τα κυρίαρχα media, η παρουσία ενός δυναμικού περιφερειακού ραδιοφωνικού δικτύου από το «Στο Κόκκινο» κρίνεται αναγκαία και επιτακτική. Στο πλαίσιο αυτό εντάχθηκε  και  δημιουργήθηκε πριν από λίγο καιρό μια νέα συνεργασία  στην  πόλη της Λαμίας, η σύμπραξη του «Στο Κόκκινο» και του Ράδιο Μελωδία από την συχνότητα  των 88FM.
Στόχος ένα ραδιόφωνο ζωντανό, με άποψη, πολυσυλλεκτικό και εξωστρεφές που φιλοδοξεί να αλλάξει τα μέχρι τώρα δεδομένα στα ερτζιανά της πόλης και θα παρέχει έγκυρη ενημέρωση, προτάσεις πολιτισμού και καλή μουσική.
Εγκαινιάζοντας τη νέα συνεργασία και στο πλαίσιο της παρουσίασης της νέας μορφής του σταθμού, που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 22 Μαΐου, στις 18:00, στη Δημοτική Πινακοθήκη (αίθουσα αρχαίας αγοράς), θα λάβει χώρα συζήτηση με θέμα: Ο ρόλος των Μ.Μ.Ε στην εποχή της κρίσης με ομιλητές τους : Κώστα Αρβανίτη, Δ/ντη ρ/σ 105,5 Στο Κόκκινο, Γιώργο Ανανδρανιστάκη, δημοσιογράφο, υπεύθυνο δικτύωσης ρ/σ 105,5 Στο Κόκκινο και τη Μαριάννα Σαββαΐδου, δημοσιογράφο, υπεύθυνη του ρ/σ   88  Στο Κόκκινο  Λαμίας.
Μετά το τέλος της συζήτησης θα ακολουθήσει πάρτι στο club Roots (Αιόλου).
ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ


Share on Google Plus

About Unknown

Το Domokos-News, η νέα διαδραστική πύλη με άρθρα, σχολιασμό και ενημέρωση από και για το Δήμο Δομοκού, φιλοδοξεί να γίνει δίαυλος επικοινωνίας και ενημέρωσης μεταξύ των κατοίκων και των καταγόμενων από την περιοχή Δομοκού.
    Blogger Comment
    Facebook Comment