Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, λόγω εκτέλεσης εργασιών κατασκευής χώρου στάθμευσης, στον ΠΑΘΕ Φθιώτιδας

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, λόγω εκτέλεσης εργασιών κατασκευής χώρου στάθμευσης, στον ΠΑΘΕ Φθιώτιδας
Από την Διεύθυνση Αστυνομίας Φθιώτιδας, ανακοινώνεται ότι, στο πλαίσιο εκτέλεσης εργασιών κατασκευής χώρου στάθμευσης στην χ/θ 135+420 (παλαιά χιλιομέτρηση) ή χ/θ 141+589 (νέα χιλιομέτρηση), στον κλάδο κυκλοφορίας προς Αθήνα, θα πραγματοποιηθούν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον αριστερό παράπλευρο του ΠΑΘΕ, με σκοπό την ομαλή, ασφαλή και εύρυθμη διεξαγωγή της κυκλοφορίας των οχημάτων.
Οι ανωτέρω εργασίες ξεκίνησαν από χθες (28-04-2015), θα έχουν διάρκεια μέχρι τρεις (3) μήνες και θα πραγματοποιηθούν σε τρεις φάσεις, ενώ η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται ως εξής:
  • Στην Α’ φάση, διακόπτεται η κυκλοφορία στον αριστερό παράπλευρο, από την χ/θ 0+100, μέχρι την διασταύρωση με την κάθετη οδό. Η κυκλοφορία θα διεξάγεται σε υφιστάμενο δίκτυο οδών εκτός από το τελευταίο τμήμα, από την χ/θ 0+046 έως την χ/θ 0+100, όπου θα γίνεται η κατασκευή τμήματος του αριστερού παραπλεύρου. Η κυκλοφορία θα διεξάγεται σε μία λωρίδα κυκλοφορίας πλάτους (3,50) μέτρων και για τις δύο κατευθύνσεις, η οποία στο υπό κατασκευή τμήμα θα χρησιμοποιείται εκ περιτροπής, Για το λόγο αυτό θα τοποθετηθούν δύο φωτεινοί σηματοδότες, εκ των οποίων ο ένας στην κάθετη οδό και ο άλλος στον αριστερό παράπλευρο.
  • Στην Β’ φάση, επαναλαμβάνεται η Α’ φάση αλλά για το υπόλοιπο τμήμα της διατομής του αριστερού παραπλεύρου, οπότε και ολοκληρώνεται η κατασκευή του από χ/θ 0+46 έως και χ/θ 0+100.
  • Στην Γ’ φάση, για την ολοκλήρωση του παραπλεύρου, η κυκλοφορία θα διεξάγεται μέσα από υφιστάμενο οδικό δίκτυο, κάνοντας χρήση του ήδη κατασκευασθέντος τμήματος του αριστερού παραπλεύρου. Η κυκλοφορία θα διεξάγεται σε δύο λωρίδες κυκλοφορίας, μία λωρίδα ανά κατεύθυνση πλάτους (3,50) μέτρων η κάθε μία.
Share on Google Plus

About Unknown

Το Domokos-News, η νέα διαδραστική πύλη με άρθρα, σχολιασμό και ενημέρωση από και για το Δήμο Δομοκού, φιλοδοξεί να γίνει δίαυλος επικοινωνίας και ενημέρωσης μεταξύ των κατοίκων και των καταγόμενων από την περιοχή Δομοκού.
    Blogger Comment
    Facebook Comment