Ξεπέρασαν τον εαυτό τους οι καρναβαλιστές στο Δομοκό! Ξεπέρασαν τον εαυτό τους για μια ακόμη φορά οι καρναβαλιστές στο Δομοκό! 
Ξεπέρασαν τον εαυτό τους για μια ακόμη φορά οι καρναβαλιστές στο Δομοκό! Μαγικές είναι οι εικόνες από το φετινό καρναβάλι Δομοκού 2015, καθώς οι συμμετέχοντες καρναβαλιστές και διοργανωτές, παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες και τη βροχή, κατάφεραν να φέρουν εις πέρας το εγχείρημα για μια ακόμη χρονιά δίνοντας ελπίδες και για άλλα μεγάλα και καλά πράγματα στο μέλλον. Με αστείρευτο χιούμορ και ευρηματικότητα οι στολές και τα πληρώματα έδωσαν τόνο χαράς ξενοιασιάς και ξεφαντώματος στην πόλη του Δομοκού.
Για μια ακόμη χρονιά ψυχή της διοργάνωσης του «Καρναβαλιού Δομοκού 2015» οι «Εμείς κι Εμείς», κέρδισαν και πάλι το στοίχημα που έβαλαν πριν από λίγα χρόνια αναβιώνοντας με μεγάλη επιτυχία το τοπικό δρώμενο. Στο καρναβάλι του Δομοκού συμμετείχαν Καρναβαλιστές και από άλλες κοινότητες της περιοχής, όπως του Βουζίου και της Σκοπιάς.
Θερμά συγχαρητήρια σε όλους και πάλι!
Δ.Κ.
Δείτε όμορφες στιγμές του "Καρναβαλιού Δομοκού 2015" τις οποίες ανάρτησαν οι συμμετέχοντες στο facebook:

Share on Google Plus

About Δομοκός Φθιώτιδος

Το Domokos-News, η νέα διαδραστική πύλη με άρθρα, σχολιασμό και ενημέρωση από και για το Δήμο Δομοκού, φιλοδοξεί να γίνει δίαυλος επικοινωνίας και ενημέρωσης μεταξύ των κατοίκων και των καταγόμενων από την περιοχή Δομοκού.
    Blogger Comment
    Facebook Comment