Εξιχνιάσθηκε κλοπή κοσμημάτων αξίας 30.000 ευρώ από οικία στην Αμάρυνθο Εύβοιας

Εξιχνιάσθηκε άμεσα κλοπή πλήθους κοσμημάτων, αξίας (30.000) περίπου ευρώ, από οικία στην Αμάρυνθο Εύβοιας
Συνελήφθησαν χθες το βράδυ τρεις (3) ημεδαποί, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε σχετική ποινική δικογραφία
Από το Αστυνομικό Τμήμα Ερέτριας, εξιχνιάσθηκε άμεσα υπόθεση κλοπής κοσμημάτων, από οικία 33χρονου ημεδαπού στην Αμάρυνθο Ευβοίας.
Για την συγκεκριμένη υπόθεση, συνελήφθησαν χθες (05-02-2015) το βράδυ, στην Αμάρυνθο, από αστυνομικούς της Δ’ Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Ευβοίας, τρεις (3) ημεδαποί, ηλικίας 36, 35 και 34 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε σχετική ποινική δικογραφία.
Ειδικότερα χθες το απόγευμα, ο 33χρονος κατήγγειλε στο Αστυνομικό Τμήμα Ερέτριας, ότι από πρωινές έως μεσημβρινές ώρες της χθεσινής ημέρας, άγνωστοι δράστες εισήλθαν στην οικία του και αφού ερεύνησαν τους εσωτερικούς χώρους, αφαίρεσαν πλήθος κοσμημάτων, η αξία των οποίων προσδιορίστηκε από τον παθόντα στις (30.000) περίπου ευρώ.
Μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων και δεδομένων, που προέκυψαν κατά την εξέλιξη της προανακριτικής διαδικασίας, διενεργήθηκαν αναζητήσεις με αποτέλεσμα τον εντοπισμό και την προσαγωγή των τριών κατηγορουμένων, για τους οποίους διακριβώθηκε η εμπλοκή τους στην ανωτέρω κλοπή και συνελήφθησαν, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.
Σημειώνεται ότι οι συλληφθέντες έχουν απασχολήσει κατά το παρελθόν τις Διωκτικές Αρχές για παρόμοια αδικήματα, ενώ σε βάρος δύο εξ αυτών είχαν επιβληθεί περιοριστικοί όροι, για διάπραξη κλοπών (35χρονος) και κατοχή και εμπορία ναρκωτικών ουσιών (34χρονος).
Την έρευνα και το προανακριτικό έργο διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ερέτριας, ενώ οι τρεις συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.
Share on Google Plus

About Unknown

Το Domokos-News, η νέα διαδραστική πύλη με άρθρα, σχολιασμό και ενημέρωση από και για το Δήμο Δομοκού, φιλοδοξεί να γίνει δίαυλος επικοινωνίας και ενημέρωσης μεταξύ των κατοίκων και των καταγόμενων από την περιοχή Δομοκού.
    Blogger Comment
    Facebook Comment