Συνελήφθησαν δύο τσιγγάνοι για κλοπή εξαρτημάτων αυτοκινήτων από εργοτάξιο στην Μακρυρράχη Δομοκού


Συνελήφθησαν άμεσα δύο (2) ημεδαποί ROMA , για κλοπή εξαρτημάτων αυτοκινήτων από εργοτάξιο στην περιοχή της Μακρυρράχης Δομοκού Φθιώτιδας
Συνελήφθησαν άμεσα, προχθές (17-01-2015) το μεσημέρι στις Καρυές Δομοκού Φθιώτιδας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Δομοκού, δύο (2) 35χρονοι ημεδαποί ROMA , κατηγορούμενοι για κλοπή κατά συναυτουργία.
Ειδικότερα προχθές το μεσημέρι, οι δύο δράστες προέβησαν στην αφαίρεση εξαρτημάτων αυτοκινήτων, από εργοτάξιο εταιρείας στην περιοχή της Μακρυρράχης Φθιώτιδας, τα οποία τοποθέτησαν στο εσωτερικό Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου, ιδιοκτησίας ενός εκ των συλληφθέντων και ακολούθως τράπηκαν σε φυγή.
Άμεσα διενεργήθηκαν επιστάμενες αναζητήσεις από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Δομοκού, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας και της Α’ Ο.Π.Κ.Ε. Φθιώτιδας, οι οποίοι περιπολούσαν στην περιοχή, στο πλαίσιο των οποίων εντοπίστηκε το όχημα διαφυγής των δραστών και ακινητοποιήθηκε στην είσοδο του χωριού των Καρυών.
Σε έρευνα που διενεργήθηκε στο εσωτερικό του ανωτέρω οχήματος, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα εξαρτήματα αυτοκινήτων που είχαν αφαιρέσει νωρίτερα οι δράστες από το εργοτάξιο της εταιρείας, τα οποία αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους, καθώς και άλλα μεταλλικά αντικείμενα και εξαρτήματα οχημάτων, την κατοχή των οποίων δεν μπορούσαν να δικαιολογήσουν.
Από τους αστυνομικούς κατασχέθηκε επιπλέον το προαναφερόμενο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ενώ σε βάρος του συλληφθέντα ιδιοκτήτη και οδηγού του βεβαιώθηκαν επίσης παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.
Την έρευνα διεξάγει το Αστυνομικό Τμήμα Δομοκού, ενώ οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας. 
Share on Google Plus

About Unknown

Το Domokos-News, η νέα διαδραστική πύλη με άρθρα, σχολιασμό και ενημέρωση από και για το Δήμο Δομοκού, φιλοδοξεί να γίνει δίαυλος επικοινωνίας και ενημέρωσης μεταξύ των κατοίκων και των καταγόμενων από την περιοχή Δομοκού.
    Blogger Comment
    Facebook Comment