Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε ο Δήμος Δομοκού

Δομοκός 16.01.2015
ΔΗΜΟΣ ΔΟΜΟΚΟΥ
Την Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015, πραγματοποιήθηκε η κοπή της βασιλόπιτας στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Δομοκού.
Στην εκδήλωση παρέστησαν ο Δήμαρχος Δομοκού κ. Δημήτριος Τζιαχρήστας, οι Αντιδήμαρχοι Δομοκού, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, οι εκπρόσωποι των παρατάξεων της Μείζονος μειοψηφίας κ. Κοντονάσιος Γεώργιος και της Ελάσσονος Μειοψηφίας, κ.  Νιάνιος Χρήστος, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Δομοκού, Πρόεδροι Τοπικών Κοινοτήτων και πολλοί  Δημοτικοί και Κοινοτικοί Σύμβουλοι. Επίσης παραβρέθηκαν οι Βουλευτές κ. Κουτσογιαννακόπουλος Κωνσταντίνος και η κα Μακρή Θεοδώρου Ελένη.
Ο Δήμαρχος Δομοκού, κ. Τζιαχρήστας Δημήτριος  έκοψε την πίτα, αφού ευχαρίστησε τους υπαλλήλους του Δήμου και τους αιρετούς συνεργάτες του για την αγαστή συνεργασία που είχαν κατά την προηγούμενη χρονιά.
Ευχήθηκε σε όλους Καλή Χρονιά με υγεία, δύναμη και αισιοδοξία για να αντιμετωπισθούν οι προκλήσεις και τα ζητήματα που έρχονται.
Στη συνέχεια, ο λόγος δόθηκε στους Βουλευτές κ. Κουτσογιαννακόπουλο Κωνσταντίνο και στην κα Μακρή Θεοδώρου Ελένη, καθώς και στους εκπροσώπους των Δημοτικών Παρατάξεων που ευχήθηκαν με τη σειρά τους  στους παραβρισκόμενους.



Share on Google Plus

About Unknown

Το Domokos-News, η νέα διαδραστική πύλη με άρθρα, σχολιασμό και ενημέρωση από και για το Δήμο Δομοκού, φιλοδοξεί να γίνει δίαυλος επικοινωνίας και ενημέρωσης μεταξύ των κατοίκων και των καταγόμενων από την περιοχή Δομοκού.
    Blogger Comment
    Facebook Comment