Εξιχνιάσθηκε άμεσα κλοπή από εργοτάξιο εταιρείας, στο Λιανοκλάδι Φθιώτιδας

Εξιχνιάσθηκε άμεσα κλοπή από εργοτάξιο εταιρείας, στο Λιανοκλάδι Φθιώτιδας
Συνελήφθη 28χρονος ημεδαπός ROMA και ταυτοποιήθηκε ακόμη ένας 30χρονος ομόφυλός του, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε σχετική ποινική δικογραφία
Οι δύο δράστες, μαζί με έναν ακόμη συνεργό τους, αφαίρεσαν προχθές το μεσημέρι καλώδια μέσης τάσης, μήκους -100- μέτρων και αξίας -10.000- ευρώ
Από το Αστυνομικό Τμήμα Υπάτης, εξιχνιάσθηκε άμεσα υπόθεση κλοπής από εργοτάξιο εταιρείας, η οποία διαπράχθηκε προχθές το μεσημέρι, από τρεις δράστες, στο Λιανοκλάδι Φθιώτιδας.
Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, προέκυψαν τα στοιχεία ταυτότητας δύο εκ των δραστών, ημεδαπών ROMA , ηλικίας 28 και 30 ετών αντίστοιχα.
Μετά από επιστάμενες αναζητήσεις, εντοπίστηκε και συνελήφθη χθες το μεσημέρι ο 28χρονος, από αστυνομικούς τους Αστυνομικού Τμήματος Υπάτης, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας.
Ειδικότερα μεσημβρινές ώρες της 26-01-2015, οι δύο δράστες, μαζί με έναν ακόμη συνεργό τους, τα στοιχεία ταυτότητας του οποίου διερευνώνται, επιβαίνοντες σε δύο Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητα, εισήλθαν σε εργοτάξιο εταιρείας και αφαίρεσαν καλώδια μέσης τάσης, μήκους (100) μέτρων και αξίας (10.000) ευρώ.
Σε βάρος των δύο ανωτέρω σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή, ενώ ο 28χρονος συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.
Την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Υπάτης.
Share on Google Plus

About Unknown

Το Domokos-News, η νέα διαδραστική πύλη με άρθρα, σχολιασμό και ενημέρωση από και για το Δήμο Δομοκού, φιλοδοξεί να γίνει δίαυλος επικοινωνίας και ενημέρωσης μεταξύ των κατοίκων και των καταγόμενων από την περιοχή Δομοκού.
    Blogger Comment
    Facebook Comment