Συνελήφθησαν τρία άτομα σε περιοχές της Χαλκίδας για ναρκωτικά

Συνελήφθησαν τρία (3) άτομα σε περιοχές της Χαλκίδας, στο πλαίσιο καθημερινών αστυνομικών ελέγχων, για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών
Κατασχέθηκαν μικροποσότητες ακατέργαστης κάνναβης
Συνελήφθησαν, χθες (23-01-2014) βραδινές ώρες σε περιοχές της Χαλκίδας, από αστυνομικούς της Β’ Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Ευβοίας, τρεις (3) αλλοδαποί και συγκεκριμένα δύο 38χρονοι υπήκοοι Πακιστάν και μία 22χρονη υπήκοος Αλβανίας, οι οποίοι κατηγορούνται για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.
Ειδικότερα στην πρώτη περίπτωση, σε έλεγχο που διενεργήθηκε από τους αστυνομικούς στους δύο 38χρονους , βρέθηκε στην κατοχή τους και κατασχέθηκε μία αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία, η οποία περιείχε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης .
Στην δεύτερη περίπτωση, η 22χρονη κατελήφθη από τους αστυνομικούς να έχει στην κατοχή της επίσης μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, η οποία και κατασχέθηκε.
Την προανάκριση, για τις ανωτέρω περιπτώσεις, ενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας. 
Share on Google Plus

About Unknown

Το Domokos-News, η νέα διαδραστική πύλη με άρθρα, σχολιασμό και ενημέρωση από και για το Δήμο Δομοκού, φιλοδοξεί να γίνει δίαυλος επικοινωνίας και ενημέρωσης μεταξύ των κατοίκων και των καταγόμενων από την περιοχή Δομοκού.
    Blogger Comment
    Facebook Comment