Επίσκεψη αντιπροσωπείας από τον Δήμο της Tundzha Βουλγαρίας στον Δήμο Δομοκού

Εθιμοτυπική επίσκεψη πραγματοποιεί αντιπροσωπεία από τον αδελφοποιημένο Δήμο της Tundzha Βουλγαρίας, στον Δήμο Δομοκού από 29-31 Αυγούστου.
Την αντιπροσωπεία συνοδεύει ο Δήμαρχος της Tundzha Georgi Georgiev,  Kircho Karagьozov, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Δημοτικοί Σύμβουλοι και εκπρόσωποι φορέων της περιοχής.
Την  αντιπροσωπεία υποδέχτηκε σήμερα το πρωι ο Δήμαρχος Δομοκού κ. Στυλιανός Α. Σύρος.  Παρόντες στην υποδοχή ήταν οι Αντιδήμαρχοι κ. Καρκάνης Αθανάσιος και κ. Δημούδης Δήμος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Ματσαδές Σπύρος, κα Ζάρα – Σαμαρά Αικατερίνη, κ. Καλημέρης Νικόλαος και κ. Ιτούδης Γεώργιος καθώς και ο Πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Δομοκού κ Κωστούλας Αργύρης.
Στον χαιρετισμό του ο δήμαρχος κ. Σύρος υπογράμμισε τις στενές σχέσεις των δύο δήμων και τόνισε την ανάγκη για  συνέχιση και ενίσχυση της αδελφοποίησης του Δήμου μας με το Δήμο της Tundzha, προσδοκώντας την ενίσχυση  επαφών και σχέσεων μεταξύ των φορέων των δύο δήμων, οι οποίοι δραστηριοποιούνται σε κοινούς τομείς.
Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και οι δηλώσεις του δημάρχου της Tundzha κ. Georgi Georgiev, ο οποίος τόνισε ότι εκφράζει απόλυτα και τα αισθήματα των δημοτών του, απέναντι στους δημότες του δήμου Δομοκού.
Κατά τη διάρκεια της τελετής πραγματοποιήθηκε ανταλλαγή δώρων και ακολούθησε συζήτηση των δύο Δημάρχων σε θέματα κοινού ενδιαφέροντος καθώς και επίσκεψη σε επιχειρήσεις της περιοχής.
Μέσα από το πρόγραμμα φιλοξενίας οι επισκέπτες θα γνωρίσουν χώρους πολιτιστικού ενδιαφέροντος του δήμου και της  ευρύτερης περιοχής και θα αναχωρήσουν το πρωί της Κυριακής.
 
 Η ομιλία του Δημάρχου Δομοκού κ. Στέλιου Σύρου:

"Κύριε Δήμαρχε, Μέλη της αποστολής του Δήμου της Tundzha σας καλωσορίζουμε στο Δομοκό.
Η παρουσία σας στο Δήμο μας, μας τιμά ιδιαίτερα και μακάρι να αποτελέσει την αρχή για ένα νέο κύκλο επαφών και δράσεων.
Εγώ προσωπικά και οι συνάδελφοί μου αιρετοί, θεωρούμε τη διατήρηση, την προβολή και την αξιοποίηση των ιστορικών και πολιτισμικών δεσμών που συνδέουν το Δήμο της Tundzha με το Δήμο Δομοκού, έργο μεγίστης σημασίας.
Ως εκπρόσωπος Δήμου χώρας της Ευρωπαϊκής Ένωσης διαδηλώνω την προσήλωσή μας στις αρχές και στις αξίες, τις οποίες η Ευρωπαϊκή Ένωση πρεσβεύει. Συμμεριζόμαστε το όραμα της Ενωμένης Ευρώπης,  αλλά και την πεποίθηση ότι η Τοπική Αυτοδιοίκηση μπορεί να διαδραματίσει αποτελεσματικό ρόλο για το σχεδιασμό, την ανάπτυξη και την εφαρμογή πολιτικών και δράσεων προς όφελος του πολίτη.
Για τους λόγους αυτούς, προσβλέπουμε στη συνέχιση και ενίσχυση της αδελφοποίησης του Δήμου μας με το Δήμο της Tundzha, προσδοκώντας την ενίσχυση  επαφών και σχέσεων μεταξύ των φορέων των δύο δήμων, οι οποίοι δραστηριοποιούνται σε κοινούς τομείς .
Η ανάπτυξη ουσιαστικής συνεργασίας μεταξύ των δύο Δήμων και η ανταλλαγή εμπειριών σε τομείς αρμοδιότητας της τοπικής αυτοδιοίκησης θα είναι προς όφελος όλων μας.
Σας ευχαριστούμε πολύ για την παρουσία σας στο Δομοκό.
Εύχομαι να έχετε μία ευχάριστη διαμονή
."











LamiaTimes.gr

Share on Google Plus

About Unknown

Το Domokos-News, η νέα διαδραστική πύλη με άρθρα, σχολιασμό και ενημέρωση από και για το Δήμο Δομοκού, φιλοδοξεί να γίνει δίαυλος επικοινωνίας και ενημέρωσης μεταξύ των κατοίκων και των καταγόμενων από την περιοχή Δομοκού.
    Blogger Comment
    Facebook Comment