Με καθολική συμμετοχή η έναρξη της «Ευρωπαϊκής Γιορτής Μουσικής» του Δήμου Δομοκού στη Φυλιαδώνα

Δομοκός 20/6/2013
ΔΗΜΟΣ ΔΟΜΟΚΟΥ
Αθλητικός & Πολιτιστικός Οργανισμός
 «Ευρωπαϊκή Γιορτή Μουσικής»

Με καθολική συμμετοχή όλων των ηλικιών των κατοίκων της Φυλιαδώνος, χθές Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013, στον καλαίσθητο υπαίθριο χώρο του Δημοτικού Σχολείου του χωριού, κηρύχθηκε η έναρξη της «Ευρωπαϊκής Γιορτής Μουσικής» από τον πρόεδρο του  Αθλητικού & Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Δομοκού, κ. Ιωάννη Τράντα. Το τοπικό νεανικό μουσικό συγκρότημα «Κρυστάλλινα Ρόδα» άνοιξε την «Ευρωπαϊκή Γιορτή Μουσικής» και, για πάνω από τρεις ώρες, μοιράστηκε με το κοινό ένα πρόγραμμα από ήχους ροκ και ποπ ελληνικών τραγουδιών, δημιουργώντας ένα κλίμα ευφορίας, που μοναδικά η μουσική κατορθώνει. 

Το πρόγραμμα της «Ευρωπαϊκής Γιορτής Μουσικής» συνεχίζεται σήμερα Πέμπτη 20 Ιουνίου, στις 9.30 μ. μ.,  στο Δημοτικό Θέατρο της Ομβριακής με την συναυλία του κορυφαίου μουσικοσυνθέτη Γιάννη Σπανού «Τα τραγούδια γεμίζουν την ψυχή μας». Στην συνέχεια, την Παρασκευή 21/6, στις 9.30 μ. μ. στην πλατεία Ξυνιάδας εμφανίζεται η «Εστουδιαντίνα Νέας Ιωνίας» με την συναυλία “Mare Nostrum, the voyage – το ταξίδι στην δική μας θάλασσα ”, που είναι ένα πρόγραμμα με μουσικές και τραγούδια της Μεσογείου, της Ανατολής, και των Βαλκανίων.  Την ίδια μέρα στον Δομοκό (Παλαιό Δημοτικό Σχολείο), το Μουσικό Σχολείο Λαμίας θα παρουσιάσει στις 8.30 μ. μ. Λαϊκά και Ρεμπέτικα τραγούδια και στην συνέχεια στις 9.30 μ. μ. το Βολιώτικο συγκρότημα «Red Wine Band» θα παίξει ροκ, τζαζ, έντεχνη και λαϊκή μουσική. Μέσα στο πνεύμα της «Ευρωπαϊκής Γιορτής Μουσικής», η είσοδος για όλες τις συναυλίες είναι ελεύθερη για το κοινό.

LamiaTimes.gr

Share on Google Plus

About Unknown

Το Domokos-News, η νέα διαδραστική πύλη με άρθρα, σχολιασμό και ενημέρωση από και για το Δήμο Δομοκού, φιλοδοξεί να γίνει δίαυλος επικοινωνίας και ενημέρωσης μεταξύ των κατοίκων και των καταγόμενων από την περιοχή Δομοκού.
    Blogger Comment
    Facebook Comment