Στις 24 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί η συνέλευση προσυνεδριακού διαλόγου του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ στην Οργάνωση Δομοκού

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Φθιώτιδας παρουσίασε στις 5 / 6 / 13 σε συνέντευξη τύπου, τα κείμενα των θέσεων, του καταστατικού και το πρόγραμμα των προσυνεδριακών διαδικασιών για το 1ο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ. 
Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ μπαίνει στην τελική ευθεία για το 1ο και ιδρυτικό του συνέδριο. Στην πορεία συγκρότησης ενός ενιαίου, δημοκρατικού, ριζοσπαστικού αριστερού κόμματος. Ο ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ έρχεται να ανοίξει τον δρόμο στην ανατροπή των μνημονίων και στη διακυβέρνηση της Αριστεράς ώστε μαζί με το λαό να προωθήσει την ριζοσπαστική αλλαγή με άμεσο στόχο μια κοινωνία με δημοκρατία, ανάπτυξη και κοινωνική δικαιοσύνη.
Το 1ο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ θα γίνει στις 10-14 Ιουλίου στην Αθήνα. Τα θέματα που θα απασχολήσουν το Συνέδριο και τις προσυνεδριακές διαδικασίες είναι: α) οι Θέσεις της Κεντρικής Επιτροπής και η Πολιτική Απόφαση  β) το Καταστατικό του νέου κόμματος και η γ) εκλογή των νέων οργάνων του κόμματος.
Τα κείμενα που αποτελούν τη βάση του προσυνεδριακού διαλόγου είναι τα κείμενα τα οποία τέθηκαν σε ψηφοφορία στην τελευταία Κεντρική Επιτροπή. Δόθηκαν  στη δημοσιότητα αυτό το σαββατοκύριακο μέσα από τις εφημερίδες ΑΥΓΗ, ΔΡΟΜΟΣ και ΕΠΟΧΗ. Η συζήτηση γίνεται σε συνελεύσεις στις Οργανώσεις του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ στις οποίες προηγείται σύντομη παρουσίαση των κειμένων και ακολουθεί συζήτηση επί των κειμένων. Οι προτάσεις που διατυπώνονται στη διάρκεια της συζήτησης καταγράφονται στα πρακτικά και εφόσον ζητηθεί μπαίνουν σε ψηφοφορία στη συνέλευση. Σκοπός όλων των ψηφοφοριών που γνωστοποιούνται στην ΚΕ πριν το Συνέδριο είναι να επηρεάσουν την τελική διαμόρφωση των διαφόρων κειμένων.
Υποψήφιοι/ες για αντιπρόσωποι είναι όλα τα μέλη που έχουν εγγραφεί μέχρι τις 10 Ιουνίου και θα προταθούν ή αυτοπροταθούν στη Συνέλευση της τοπικής οργάνωσης.

Ο προσυνεδριακός διάλογος στο Νομό Φθιώτιδας
     Οι συνελεύσεις του προσυνεδριακού διαλόγου στο νομό μας σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει ως εξής
  6 – 6- 13     Οργάνωση Δήμου Λοκρών
 12 – 6 -13    Οργάνωση Αμφίκλειας Ελάτειας
 14 - 6 – 13   Οργάνωση Μώλου – Αγ. Κων/νου
 15 – 6 – 13  Οργάνωση Στυλίδας
 19 – 6 – 13  Οργάνωση Λαμίας
 21 – 6 – 13  Οργάνωση Πελασγίας
 24 – 6 – 13  Οργάνωση Δομοκού 
   Οι εκλογές για τους αντιπροσώπους του νομού Φθιώτιδας στο 1ο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ θα γίνουν, όπως σε όλη την Ελλάδα, στις 28 – 30 Ιουνίου σε μέρες και ώρες που θα ανακοινωθούν από τη Νομαρχιακή Επιτροπή το προσεχές διάστημα.
5 / 6 / 13              ΑΠΟ ΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

LamiaTimes.gr

Share on Google Plus

About Unknown

Το Domokos-News, η νέα διαδραστική πύλη με άρθρα, σχολιασμό και ενημέρωση από και για το Δήμο Δομοκού, φιλοδοξεί να γίνει δίαυλος επικοινωνίας και ενημέρωσης μεταξύ των κατοίκων και των καταγόμενων από την περιοχή Δομοκού.
    Blogger Comment
    Facebook Comment