Την Κυριακή 16 Ιουνίου 2013 η ψηφοφορία για την εκλογή των Συνέδρων της Νέας Δημοκρατίας από την ΝΟ.Δ.Ε. Φθιώτιδας

Μετά το πέρας των διαδικασιών του Προσυνεδριακού διαλόγου της Ν.Δ. με τα τοπικά στελέχη, τους φορείς, τις επαγγελματικές ενώσεις, τους Συλλόγους και τις συλλογικότητες αλλά και τον κάθε πολίτη, οδηγούμαστε στην διεξαγωγή του  Θ’ Τακτικού Εθνικού Συνεδρίου του Κόμματος.
    Έτσι, την Κυριακή 16 Ιουνίου 2013, από ώρα  10:00 έως  19:00  στη ΛΑΜΙΑ, στα γραφεία της ΝΟ.Δ.Ε. Φθιώτιδας (Πλατεία Ελευθερίας, Λαμία, 35100). θα διεξαχθεί η   ψηφοφορία  για την εκλογή των Αντιπροσώπων της Περιφερειακής Οργάνωσης, της Αυτοδιοίκησης και των Αγροτοσυνεταιριστών για συμμετοχή  στο Συνέδριο.
  

Ειδικότερα, από  την Νομαρχιακή Οργάνωση Φθιώτιδας εκλέγονται :

 -  Αντιπρόσωποι (Σύνεδροι) Περιφερειακής Οργάνωσης       :                        12
 -             “                     “                           “                     “             ( ΓΥΝΑΙΚΕΣ )  :        6
 -              “                     “              Τοπικής Αυτοδιοίκησης          :                             1
 -               “                      “              Aγροτοσυνεταιριστών           :                            1

    Υποψηφιότητες μπορούν να υποβάλλουν όλα τα μέλη του Κόμματος αλλά μόνο σε ένα ψηφοδέλτιο  και αφού πληρούν τις προϋποθέσεις για το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι.

    Η προθεσμία υποβολής των υποψηφιοτήτων των Αντιπρόσωπων (Συνέδρων)  ξεκινά την Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013 και ώρα 14:00 και λήγει την Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013   και  ώρα 14:00.   

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα 22310 - 32970 / 34280   ή   στα  Γραφεία της ΝΟ.Δ.Ε.                           ΑΠΟ ΤΗ  ΝΟ.Δ.Ε. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

 
Share on Google Plus

About Δομοκός Φθιώτιδος

Το Domokos-News, η νέα διαδραστική πύλη με άρθρα, σχολιασμό και ενημέρωση από και για το Δήμο Δομοκού, φιλοδοξεί να γίνει δίαυλος επικοινωνίας και ενημέρωσης μεταξύ των κατοίκων και των καταγόμενων από την περιοχή Δομοκού.
    Blogger Comment
    Facebook Comment