Για τους φίλους του στοιχήματος: ποντάρουμε στο μεσοβδόμαδο κουπόνι

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του στοιχήματος.
Δεν έχετε παράπονο οι δύο τελικοί Champions League & Europa League  μας πλήρωσαν με το παραπάνω αλλά δεν μείναμε μόνο εκεί Παρασκευή & Σάββατο πέρασαν τα σημεία μας στο μπασκετικό στοίχημα (5 στα 5) & στο τριήμερο η Σκανδιναβία μας πλήρωσε πιάνοντας το απόλυτο (6 στα 6).
Θα επιλέξουμε μία δυάδα από την 2η αγωνιστική της Βραζιλίας για να ποντάρουμε στο μεσοβδόμαδο κουπόνι.
Στην πρώτη αναμέτρηση η Μπαία θα υποδεχθεί την Κοριτίμπα. Με πολλές αλλαγές στο ρόστερ οι γηπεδούχοι θέλουν τον χρόνο τους να παρουσιάσουν καλή εικόνα. Η Κοριτίμπα μπήκε με το δεξί στο πρωτάθλημα με την εντός έδρας νίκη επί της Ατλ.Μινέιρο.Στόχος μία καλύτερη θέση από την 13η που κατέλαβε την περσυνή σεζόν.
 Η προϊστορία μας δίνει 3 στις 3 ισοπαλίες.
Πάμε με το Χ2 με αποδόσεις 3.25 / 2.62.
Δεύτερη επιλογή στην αναμέτρηση της Ατλ.Παραναένσε με την Κρουζέιρο αναμένεται να δούμε ένα ανοιχτό  παιχνίδι. Οι γηπεδούχοι παρόλο ότι έχασαν στην πρεμιέρα από την Φλουμινένσε έπαιξαν αρκετά καλά, δεν κατάφεραν να είναι ουσιαστική στο να καταφέρουν να σκοράρουν. Η Κρουζέιρο μπήκε με το δεξί διέλυσε την Γκόιας με 5-0. Αναμένεται να πρωταγωνιστίσει αυτή την σεζόν.
Θα πάμε με το over με απόδοση 2.00.
ΔΥΑΔΑ ΤΕΤΑΡΤΗΣ
ΜΠΑΙΑ-ΚΟΡΙΤΙΜΠΑ Χ2 3.25/2.62
ΑΤΛ.ΠΑΡΑΝΑΕΝΣΕ-ΚΡΟΥΖΕΙΡΟ OVER 2.00
Οι στήλες  από τα πρωταθλήματα της Φινλανδίας & κύπελλο Νορβηγίας θα ανανεώνονται σταδιακά
Καλή τύχη σε ότι επιλέξετε!!!
Share on Google Plus

About Unknown

Το Domokos-News, η νέα διαδραστική πύλη με άρθρα, σχολιασμό και ενημέρωση από και για το Δήμο Δομοκού, φιλοδοξεί να γίνει δίαυλος επικοινωνίας και ενημέρωσης μεταξύ των κατοίκων και των καταγόμενων από την περιοχή Δομοκού.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ταμείο με απόδοση 6.50
ΜΠΑΙΑ-ΚΟΡΙΤΙΜΠΑ 0-0 & ΑΤΛ.ΠΑΡΑΝΑΕΝΣΕ-ΚΡΟΥΖΕΙΡΟ 2-2.

Σε καλή μεριά!!!