Το εδεσματοπωλείο «Θάλασσα» του Γιώργου Σταθόγαμβρου στο Δομοκό!

Το εδεσματοπωλείο «Θάλασσα» του Γιώργου Σταθόγαμβρου στο Δομοκό!

Τώρα που καλοκαιριάζει, μας ανοίγει ακόμη περισσότερο η όρεξη για γεύσεις της θάλασσας...! Φρέσκο ψαράκι και μεζεδάκια με όστρακα, ή μαλάκια είναι η καλύτερη παρέα για ένα ουζάκι ή παραδοσιακό τσιπουράκι Δομοκού!

Στο κατάστημα πώλησης εδεσμάτων «Θάλασσα», του Γιώργου Σταθόγαμβρου στο Δομοκό, σ’ ένα φωτεινό χώρο με αύρα θαλασσινή, θα βρείτε  μεγάλη γκάμα ολόφρεσκων ψαριών, θαλασσινών και οστράκων, σε πολύ προσιτές τιμές.

Εδώ θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σε Ψάρια, Αστακούς, Καραβίδες, Καβούρια , Γαρίδες, Χταπόδια, Καλαμάρια, Σφυρίδες & Σαργούς.

Δοκιμάστε γεύσεις του βυθού, ψαρολιχουδιές, αλλά και παραδοσιακές τοπικές ή μοντέρνες γεύσεις, για όλα τα γούστα.

Ακόμη το κατάστημα διαθέτει προς πώληση, Λαχανικά & Παραδοσιακά εδέσματα, Κρέατα, Ζύμες, Κατεψυγμένα Προϊόντα Ζύμης, Χωριάτικες πίτες, Ελληνικά Παραδοσιακά Τρόφιμα, Φύλλο για γλυκό, Κατεψυγμένα Τρόφιμα, Κατεψυγμένα Ψάρια, Κατεψυγμένα Κρέατα και πολλά ακόμη είδη διατροφής.







 















http://www.lamiatimes.gr/

 
Share on Google Plus

About Unknown

Το Domokos-News, η νέα διαδραστική πύλη με άρθρα, σχολιασμό και ενημέρωση από και για το Δήμο Δομοκού, φιλοδοξεί να γίνει δίαυλος επικοινωνίας και ενημέρωσης μεταξύ των κατοίκων και των καταγόμενων από την περιοχή Δομοκού.
    Blogger Comment
    Facebook Comment