Μυστικό Διαστημικό σταθμό στον Δομοκό κατασκεύασαν μέλη της ομάδας Ε! Μπόμπολας, Περιστέρης και άλλοι Ελλοχίμ από την Ανδρομέδα…

Αποκαλύπτει η Τρολυμπία.
Κάποιοι κακόπιστοι δεν μπορούν να αντιληφθούν την διαγαλαξιακή μάχη που γίνεται με φόντο την Ελλάδα. Επιμένουν να αγνοούν την επικείμενη επιστροφή των δρακονιανών τζεντάι που θα σημάνει τον νέο Αρμαγγγεδδώνα της ανθρωπότητας όπου διακεκριμένοι Έλληνες καλούνται να σηκώσουν ανάστημα και να σώσουν τον πλανήτη.
Άνδρες Πελασγοί, Βαλανηφάγοι όπως ο Μπόμπολας και ο Περιστέρης, ετοιμάζουν τα καταλύματα των αστρομαχητών – κοσμοναυτών και τα υπόγεια κέντρα εκτόξευσης των ιπτάμενων δίσκων που θα φυλάξουν τις νέες Θερμοπύλες του διαστήματος.
Άρα, ποιό θα ήταν το καταλληλότερο μέρος από τον Δομοκό για να γίνει εκεί το διαγαλαξιακό κέντρο αντίστασης;
Γι’ αυτό και κάποιοι άθλιοι, σαφέστατα συνδεόμενοι με τους Ανουνάκι, προσπαθούν να παρουσιάσουν αυτό το έργο παγκόσμιας ευεργεσίας, ως “σκάνδαλο”! Το παρουσιάζουν μάλιστα σαν “σταθμό τρένου”!
Μα αφού δεν υπάρχει τρένο, κοντόφθαλμοι πράκτορες των εξωγήινων, ούτε λιμάνι. Άρα;
Διαβάστε τις αθλιότητες:

Aποκάλυψη-σοκ>Κατασκεύασαν χλιδάτο σταθμό τρένου στο Δομοκό με 23 τουαλέτες χωρίς τρένο!
Θεικό και κολομβιάνικο παράλληλα!
Στην Ελλάδα των Μνημονίων και της εξαθλίωσης όπου όλα τριγύρω αλλάζουν (προς το χειρότερο) αλλά οι νταβατζήδες ίδιοι μένουν  και ο Στουρνάρας αυξάνει σήμερα το χαράτσι για να καλύψει τα μέτρα των 8 δις που προβλέπει η Κομισιόν για το 2015-2016, μια κοινοπραξία γνωστών κατασκευαστικών έφτιαξε νέο χλιδάτο σταθμό στο Δομοκό από τον οποίο δεν περνάει τρένο!
Η κοινοπραξία των εκλεκτών κατασκευαστικών έκανε την δουλειά της μια και πήρε το έργο μετά από διαγωνισμό. Το θέμα όμως είναι ποιος υπουργός έκανε την ανάθεση και που διάολο βρίσκεται το τρένο. Ο χλιδάτος σταθμός διαθέτει τουλάχιστο 23 τουαλέτες, πανάκριβα μάρμαρα και είδη υγιεινής που θα τα ζήλευε η Γιάννα Αγγελοπούλου. Να ναυλώσουμε ένα και δύο και τρία και χίλια πούλμαν να πάμε στον Δομοκό για να δούμε από κοντά το έργο του «σπουδαρχήδη» υπουργού στον οποίο έχουν αδυναμία οι μεγαλοκατασκευαστές της χώρας.
 
Τα καλύτερα έρχονται…
 
 
 
Share on Google Plus

About Δομοκός Φθιώτιδος

Το Domokos-News, η νέα διαδραστική πύλη με άρθρα, σχολιασμό και ενημέρωση από και για το Δήμο Δομοκού, φιλοδοξεί να γίνει δίαυλος επικοινωνίας και ενημέρωσης μεταξύ των κατοίκων και των καταγόμενων από την περιοχή Δομοκού.
    Blogger Comment
    Facebook Comment