Το βιβλίο του με την ιστορία της Βόρειας Φθιώτιδας και του Δομοκού παρουσίασε ο Δημήτρης Β. Καρέλης

Το βιβλίο του με τίτλο «Η γη που γεννήθηκε ο Έλληνας: Η ιστορία της Βόρειας Φθιώτιδας και του Δομοκού», παρουσίασε ο Δημήτρης Β. Καρέλης την Κυριακή του Θωμά, 12 Μαΐου 2013, στο Δημοτικό Θέατρο Δομοκού. Στην παρουσίαση παραβρέθηκε πλήθος κόσμου μεταξύ των οποίων ο Δήμαρχος Δομοκού κ. Στυλιανός Σύρος, ο Αρχηγός της μείζονος μειοψηφίας κ. Δημήτριος Τζιαχρήστας ο Αντιδήμαρχος κ. Γιώργος Γκούβας, ο Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. κ. Νίκος Καλημέρης , οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Βασίλειος Καρανικόλας και Χρήστος Παπιώτης, η κ. Κατερίνα Ζάρα, o πρώην Δήμαρχος του Δήμου Ξυνιάδας κ. Γιώργος Τσιαγκλάνης, εκπρόσωποι τοπικών φορέων και Πολιτιστικών Συλλόγων του Δήμου, ο αρχισυντάκτης του Αγοριανίτικου Βήματος Στέφανος Τολιόπουλος και ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού κ. Ιωάννης Τράντας, ο οποίος διηύθυνε την παρουσίαση μαζί με το Δημοσιογράφο και εκδότη κ. Δημήτρη Ζάχο. 
Στην παρουσίαση του βιβλίου συμμετείχαν και μίλησαν για το συγγραφέα και το πόνημά του ο συγγραφέας, ερευνητής, διδάκτορας των Οικονομικών και Κοινωνικών Επιστημών κ. Θεόδωρος Αποστολόπουλος, η καθηγήτρια Φιλόλογος κ. Ντίνα Τολιοπούλου, ο επιτυχημένος επιχειρηματίας κ. Βάϊος Γκανής και η βραβευμένη συγγραφέας, ερευνήτρια, ποιήτρια, δημοσιογράφος, πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Συντακτών-Δημοσιογράφων-Ανταποκριτών Ξένων Ειδησεογραφικών Πρακτορείων, κ. Κατερίνα Γιαννακοπούλου. 
Στο βιβλίο ο συγγραφέας, που επέλεξε τη λύση της αυτοέκδοσης για το πόνημά του, παραθέτει τεκμηριωμένη και βασισμένη σε ιστορικές πηγές (πάνω από 200 βιβλία και γραπτά κείμενα) την ιστορία της περιοχής της Βόρειας Φθιώτιδας και του Δομοκού, από τη νεολιθική εποχή ως σήμερα. 












Share on Google Plus

About Unknown

Το Domokos-News, η νέα διαδραστική πύλη με άρθρα, σχολιασμό και ενημέρωση από και για το Δήμο Δομοκού, φιλοδοξεί να γίνει δίαυλος επικοινωνίας και ενημέρωσης μεταξύ των κατοίκων και των καταγόμενων από την περιοχή Δομοκού.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρα
Είμαι υπερήφανη για τον αδελφό μου,γνωρίζω το χαρακτήρα και τις ευαισθησίες του,την πολυπραγμοσύνη του και την αγάπη του για τις τέχνες και τα κοινά και είμαι βέβαιη ότι το πόνημά του θα αγαπηθεί απ'όλους όσους έχουν τις ρίζες τους στη ΦΘΙΏΤΙΔΑ.
Για λόγους ανεξάρτητους της θελήσεώς μου δεν μπόρεσα να παρευρεθώ στην παρουσίαση του βιβλίου αλλά απο καρδιάς του εύχομαι τα καλύτερα!!!!

μετά τιμής

Ντίνα Καρέλη - Τασιούλη