Εμποροπανήγυρη Δομοκού, από 21 έως 25 Μαΐου 2013.

Η Εμποροπανήγυρη Δομοκού θα πραγματοποιηθεί και φέτος, από την Τρίτη  21 Μαϊου έως και το Σάββατο 25 Μαϊου 2013.
Προβλέπεται μεγάλη συγκέντρωση, για πώληση και έκθεση κάθε είδους εμπορευμάτων, με σημαντικές συναλλαγές.
Χώρος τέλεσης της εμποροπανήγυρης ορίσθηκε η ΛΑΪΚΗ ΑΓΟΡΑ της Τ.Κ. Δομοκού. Τα παραπήγματα για την έκθεση εμπορευμάτων θα κατασκευασθούν από το ΔΗΜΟ ΔΟΜΟΚΟΥ. Στους ενδιαφερόμενους θα παραχωρηθούν, μετά από δη­μοπρασία που θα γίνει την Δευτέρα 20 Μαΐου 2013, στο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΤΙΡΙΟ που βρίσκεται το ΚΕΠ της Δ.Ε.  Δομοκού (Θέμιδος & Ρίτσου 1), στις 9 π. μ. ώρα.
Κανένας ελεύθερος χώρος δεν πρόκειται να διατεθεί, ούτε θα επιτραπεί η χρησιμοποίηση άλλων χώρων εκτός των αριθμημένων και ύστερα από καταβολή αντιστοίχου μισθώματος, θα απαγορευθεί δε, μέσα στο χώρο της εμποροπανήγυρης η εγκατάσταση πλανοδίων πωλητών. Μέσα στο χώρο εμποροπανήγυρης δεν πρόκειται να διατεθούν άλλοι χώροι για την εγκατάσταση ψυχαγωγικών εκδηλώ­σεων (σκοπευτήρια κ.λ.π.)  εκτός από τον προκαθορισθέντα για Λούνα - Πάρκ.
Οι εκθέτες, μέχρι της δημοπρασίας μίσθωσης χώρων, μπορούν να τοποθετούν προσωρινά τα εμπορεύματα τους στους χώρους που θα τους υποδειχθούν από τα αρμόδια όργανα,  αποκλειόμενης της έκθεσης αυτών.
Περισσότερες πληροφορίες στο τηλ. 2232 0 22385.
Share on Google Plus

About Δομοκός Φθιώτιδος

Το Domokos-News, η νέα διαδραστική πύλη με άρθρα, σχολιασμό και ενημέρωση από και για το Δήμο Δομοκού, φιλοδοξεί να γίνει δίαυλος επικοινωνίας και ενημέρωσης μεταξύ των κατοίκων και των καταγόμενων από την περιοχή Δομοκού.
    Blogger Comment
    Facebook Comment