Ο Δήμος Δομοκού συμμετείχε δυναμικά στην εθελοντική καμπάνια «Καθαρίζουμε την Ελλάδα σε μία μόνο μέρα LET΄S DO IT GREECE 2013»

Ο Δήμος Δομοκού συμμετείχε δυναμικά στην εθελοντική καμπάνια «Καθαρίζουμε την Ελλάδα σε μία μόνο μέρα LET΄S DO IT GREECE 2013».

Την Κυριακή 14 Απριλίου, περίπου 150 εθελοντές, εκπρόσωποι  Συλλόγων, Σχολείων και Μέλη της ομάδας εθελοντισμού του Σ.Ε.Μ. του Δήμου, συμμετείχαν στη μεγαλύτερη και ταχέως αναπτυσσόμενη εθελοντική καμπάνια διεθνώς, με συμμετοχή 96 χωρών και 7 εκατομμύρια εθελοντών, επιχειρώντας τον καθαρισμό κοινόχρηστων χώρων και χώρων περιβαλλοντικού ενδιαφέροντος. Ανάμεσα στους χώρους οι οποίοι έτυχαν της φροντίδας των εθελοντών ήταν: ο περιβάλλον χώρος του Κέντρου Υγείας Δομοκού, ο λόφος του Αγίου Αθανασίου στην Ομβριακή, ο πεζόδρομος στην τοπική κοινότητα Νέου Μοναστηρίου, οι πλατείες και οι παιδικές χαρές καθώς και κεντρικοί δρόμοι των κοινοτήτων.

Σημεία συνάντησης των εθελοντών απ΄ όπου επιχειρήθηκαν οι τοπικές εξορμήσεις ήταν:

Η πλατεία Μουσών για την τοπική κοινότητα Δομοκού μπροστά στο Δημαρχείο
Ο χώρος του Διοικητηρίου (πρώην Δημαρχείο) για την τοπική κοινότητα Νέου Μοναστηρίου
Η κεντρική πλατεία για την τοπική κοινότητα Ομβριακής
Η κεντρική πλατεία για την τοπική κοινότητα Φιλιαδώνας


Παρόντες στη δράση ήταν:  ο Δήμαρχος Δομοκού, κ. Στυλιανός Σύρος, οι Αντιδήμαρχοι κ. Γκούβας Γεώργιος, κ. Δημούδης Δήμος, ο Πρόεδρος του Αθλητικού και Πολιτιστικού Οργανισμού κ. Τράντας Ιωάννης, ο Πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Δομοκού κ. Κωστούλας Αργύριος,  ο Πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Ομβριακής Ντελής Ηλίας, Μαθητές Σχολείων, εκπαιδευτικοί, ο Σύλλογος Γυναικών Νέου Μοναστηρίου, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού και Γυμνασίου Νέου Μοναστηρίου, Το Λύκειο Δομοκού, Ο Σύλλογος Γυναικών «Φιλαρέτη», Ο Εμπορικός Σύλλογος Δομοκού, Το Συμβούλιο Ένταξης Μεταναστών, Το Δημοτικό Σχολείο Ομβριακής, Το Γυμνάσιο Ομβριακής, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Γυμνασίου Ομβριακής, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Ομβριακής, Ο Πολιτιστικός και Εξωραϊστικός Σύλλογος των Απανταχού Ομβριακιτών, Το Αθλητικό Σωματείο «Όμβρος», ο Εξωραϊστικός και Επιμορφωτικός Σύλλογος των Απανταχού Γυναικών Ομβριακής», ο Σύλλογος Γυναικών Φιλιαδώνας.































Share on Google Plus

About Unknown

Το Domokos-News, η νέα διαδραστική πύλη με άρθρα, σχολιασμό και ενημέρωση από και για το Δήμο Δομοκού, φιλοδοξεί να γίνει δίαυλος επικοινωνίας και ενημέρωσης μεταξύ των κατοίκων και των καταγόμενων από την περιοχή Δομοκού.
    Blogger Comment
    Facebook Comment