Συνεδρίαση με θέμα Αντισεισμικός Σχεδιασμός και Προστασία στο Δήμο Δομοκού

ΔΗΜΟΣ ΔΟΜΟΚΟΥ: ΑΝΤΙΣΕΙΣΜΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ & ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

 
Την Πέμπτη 18/4/2013 και ώρα 12:00 συνεδρίασε το Συντονιστικό Τοπικό Όργανο της Πολιτικής Προστασίας Δήμου Δομοκού, με θέμα Αντισεισμικός Σχεδιασμός και Προστασία, υπό την Προεδρία του Δημάρχου κ. Στυλιανού Α. Σύρου. Στη Συνεδρίαση συμμετείχε η κα Ζωβοΐλη Αθανασία Προϊσταμένη Αυτοτελούς Διεύθυνσης  Πολιτικής Προστασίας Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Στόχος της συνεδρίασης ήταν ο καλύτερος συντονισμός των εμπλεκόμενων φορέων, έτσι ώστε σε περίπτωση εκδήλωσης σεισμικού φαινομένου να υπάρξει άμεση αντιμετώπιση των συνεπειών αυτού.

Ο Δήμαρχος Δομοκού βασιζόμενος στο Μνημόνιο Ενεργειών του Γραφείου Πολιτικής Προστασίας του Δήμου έκανε σύντομη αναφορά στα προβλεπόμενα στάδια επιχειρήσεων για την αντιμετώπιση συνεπειών από σεισμό, την κινητοποίηση δυνάμεων, την εμπλοκή φορέων, στις Επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης, Διοικητική μέριμνα των πληγέντων καθώς και τον μετασεισμικό έλεγχο κτιρίων και υποδομών .

Στη συνεδρίαση συμμετείχαν με εκπροσώπους τους, όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς (Πυροσβεστική, ΜΕΡ.ΥΠ, Αστυνομία, Δασαρχείο, Κέντρο Υγείας Δομοκού, Δημοτικοί Σύμβουλοι, Υπηρεσιακοί Παράγοντες και Πρόεδροι και Εκπρόσωποι των Τοπικών Κοινοτήτων.
Share on Google Plus

About Unknown

Το Domokos-News, η νέα διαδραστική πύλη με άρθρα, σχολιασμό και ενημέρωση από και για το Δήμο Δομοκού, φιλοδοξεί να γίνει δίαυλος επικοινωνίας και ενημέρωσης μεταξύ των κατοίκων και των καταγόμενων από την περιοχή Δομοκού.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ρωτήστε πόσα φτυάρια έχουν και πού? Μας δουλεύουν εμάς ..αλλά δουλέυουν και τους εαυτούς τους! Ντροπή τους..! Ελπίζω να μην βρεθούμε ποτέ σε δύσκολη ώρα ..αλλά αν ..μην περιμένετε τίποτα απο δαυτους!!!