Αλέξης Καπνίτης, ένας νέος μουσικός καταγόμενος από τη Μαντασιά

Αλέξης Καπνίτης: Νιώσε την καρδιά σου να χτυπάει στους ρυθμούς της μουσικής μας!!!

Γεννημένος στη Ρωσία στις 16 Ιανουαρίου του 1988.Σε ηλικία 8 μηνων τον έφεραν οι δικοί του στην Ελλάδα όπου εγκαταστάθηκαν μόνιμα στην Αθήνα. Κατάγεται από ένα χωριό του δήμου Δημoκού που ονομαζεται Μαντασία.
Από μικρός του άρεσε η μουσική και συγκεκριμένα η έντεχνη. Σε ηλικία 17 ετών αποφάσισε να ασχοληθεί με τη μουσική σαν τέχνη θαυμάζοντας τους συμμαθητές του που ασχολούνταν και κατείχαν την τέχνη. Το πρώτο μουσικό όργανο που ενδιαφέρθηκε να μάθει ήταν η κιθάρα.
Συμμετείχε πρώτη φορά στα 18 του στα πολιτιστικα του λυκείου του όπου εκεί κατάλαβε το πάθος που είχε για το τραγούδι και τη μουσική και αναδίχθηκε και το ταλέντο του.Έπειτα συνέχισε να ασχολείται και να δίνει βάση πιο πολύ στο τραγούδι παρά στο παίξιμο μουσικής.
Με ακούσματα pop και rock μέχρι που έφτιαξε την πρώτη του μπάντα τους ''end of season'',και το πρώτο τους τραγούδι είχε τον τίτλο ''Πρώτη Αγάπη''με δικούς του στοίχους και μουσική .
Τοτε γνώρισε τον Κυριάκο Χαμπίδη γνωστό στις μουσικές σκηνές όπου των βοήθησε και του έδωσε την ευκαιρία να παίζει με την τότε μπάντα του τους ''Yapanda'' στο HAYAT και στο Papageorge στη Δάφνη.
Λίγο καιρό έπειτα η μπάντα ''end of season'' διαλύθηκε .Ο Αλέξης όμως δεν το έβαλε κάτω, η αγάπη του για τη μουσική δεν τον άφησε έτσι έφτιαξε νέα μπάντα με αρχηγό τον ίδιο που είχε τον ρόλο και του διοργανωτή και του σηντονιστή.
Δίπλα του να τον στηρίζει αλλά και να τον βοηθάει με της μουσικές γνώσης του είχε τον Βασίλη Παντελάκη με τον οποίο είναι φίλοι και συνεργαζοντε μέχρι σήμερα .
Η καινούργια μπάντα είχε όνομα ''Ανάδελτα'', είχε rock ύφος και κράτησε 3 χρόνια όπου επεζαν σε διάφορα μαγαζιά όπως ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΡΟΔΟΥ , ΜΟΜΕΝΤΟ , ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ και άλλα διάφορα.
Στα μέσα του 2012 διέλυσε τη μπάντα για να ακολουθήσει την pop/dance μουσική που τον κέρδισε στο τέλος.
Έτσι και τον αύγουστο του 2012 συνεργάστηκε με έναν παλιό φίλο τον Mc Αντώνης Πλαζης και φτιάξανε μαζί την οικογένεια των "Alplaz",το πρώτο τραγούδι που ακολούθησε λίγες μέρες κιόλας μέρα την συνεργασία τους είχε τίτλο ''Mία ευκαιρία ζητώ''.
Εκείνη την περίοδο τους δόθηκε και η ευκαιρία να συνεργαστούν με τον μουσικό παραγωγό Βαγγέλη Σπανακάκη και τον Λάμπη Λιβιεράτο που τους βοήθησαν παρά πολύ με την μουσική εμπειρία τους στο τραγούδι αυτό.Έπειτα τους προτείνε ο Βαγγέλης Σπανακάκης να συμμετέχουν στο Project-100 A HUNDRED SOULS, ONE SPIRIT! όπου ο ίδιος ήταν και διμιουργός του Project - 100, στο οποίο συμμετήχαν αρκετοί γνωστοί και καταξιωμένοι καλιτέχνες όπως ο Βαγελης Σπανακάκης ο Θάνος Καλίρης ο Γιάννης Σαββιδάκης και ο Λάμπη Λιβιεράτος.
Αυτό το διάστημα εμφανίζεται στο ΆΜΜΟΣ και σε διάφορα αλλα μαγαζιά με ακουστικό σχήμα σε Pop/Dance/Rock εναλλακτικό.
Αυτές τις μέρες μόλις ολοκλήρωσαν την ηχογράφηση του δεύτερου τραγουδιού τους με τίτλο ''ΆΣΕ'' και ετοιμάζοντε για το τρίτο με τίτλο ''Να γελάς''.
Στόχος είναι η ευρήτερη αναγνώριση του ταλέντου τους αλλά και να έχουν τα τραγούδια τους απήχηση στον κόσμο.
Περιγραφή
Στόχος είναι η ευρήτερη αναγνώριση του ταλέντου τους αλλά και να έχουν τα τραγούδια τους απήχηση στον κόσμο.

http://www.facebook.com/AlexisKapnitis/info


 

Share on Google Plus

About Unknown

Το Domokos-News, η νέα διαδραστική πύλη με άρθρα, σχολιασμό και ενημέρωση από και για το Δήμο Δομοκού, φιλοδοξεί να γίνει δίαυλος επικοινωνίας και ενημέρωσης μεταξύ των κατοίκων και των καταγόμενων από την περιοχή Δομοκού.
    Blogger Comment
    Facebook Comment