Βροχές και καταιγίδες στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας

Βροχές και καταιγίδες στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, με κατά τόπους ισχυρά φαινόμενα στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και πτώση της θερμοκρασίας, περιμένουμε σήμερα, Δευτέρα 08 Απριλίου. Σταδιακά θα περιοριστούν οι υψηλές συγκεντρώσεις αφρικανικής σκόνης.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 16 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 9 έως 16 στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, από 8 έως 19 στη Δυτική Ελλάδα και από 15 έως 19 στα νησιά του Αιγαίου.
Οι άνεμοι στο βόρειο και κεντρικό Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, τοπικά θυελλώδεις. Στα νότια τμήματα και στο Κρητικό θα πνέουν σχεδόν θυελλώδεις δυτικοί άνεμοι. Ισχυροί βορειοδυτικοί άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο, με σταδιακή εξασθένιση από το μεσημέρι.
Τοπικές νεφώσεις, περισσότερο αυξημένες στα βόρεια με πιθανότητα βροχής, περιμένουμε την Δευτέρα στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 16 ως 17 βαθμούς Κελσίου. Ισχυροί άνεμοι βορείων διευθύνσεων θα πνέουν στο Σαρωνικό και στο Νότιο Ευβοϊκό, με σταδιακή εξασθένιση από το απόγευμα.
Νεφώσεις με πιθανότητα βροχής τις πρωινές ώρες περιμένουμε την Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 14 βαθμούς Κελσίου. Ισχυροί βορειοδυτικοί άνεμοι θα πνέουν στο αρχικά στο Θερμαϊκό, με στροφή σε μέτριους νοτιοδυτικούς από το απόγευμα.
 
http://www.protothema.gr
Share on Google Plus

About Unknown

Το Domokos-News, η νέα διαδραστική πύλη με άρθρα, σχολιασμό και ενημέρωση από και για το Δήμο Δομοκού, φιλοδοξεί να γίνει δίαυλος επικοινωνίας και ενημέρωσης μεταξύ των κατοίκων και των καταγόμενων από την περιοχή Δομοκού.
    Blogger Comment
    Facebook Comment