Στοίχημα: Οι νέες μας επιλογές από τα αγαπημένα μας πρωταθλήματα

Παρασκευή, 19 Απριλίου 2013   16:15 μ.μ
Καλησπέρα σε όλους τους φίλους & φίλες.

Λόγο έλλειψης χρόνου δεν κατάφερε να ανεβεί σε εύλογο χρόνο το άρθρο μας με τις επιλογές που είχαμε  κάνει για το κουπόνι του τριημέρου που μας πέρασε.Πέρασαν σχεδόν όλα τα προτεινόμενα μας σημεία εκτός την αναμέτρηση της Πάντερμπορν που έμεινε στο 0-0.

Μετά τις επιτυχίες που είχαμε  ήρθε το 6 στα 6 μεσοβδόμαδα για την στήλη του Πέτζα με επιλογές  από την Euroleague.

 Παρακάτω οι νέες μας  επιλογές  από τα αγαπημένα μας πρωταθλήματα και σας τα παρουσιάζουμε αμέσως. 

Από την Bundesliga περιμένουμε να σκοράρουν και οι δύο ομάδες στον αγώνα Βέρντερ Βρ-Βόλφσμπουργκ ενώ στην Zweite Liga θα στηρίξουμε το over στην αναμέτρηση της Μπράουνσβάινγκ με την Αουε . Ligue 1 περιμένουμε ένα ανοιχτό παιχνίδι στο Τουλούζ-Λοριάν (GOAL-GOAL)& βολική ισοπαλία στην Ligue 2 στο αγώνα Αρλ-Ιστρ. Στην Euroleague περνάει ο Ολυμπιακός από την έδρα της Εφες 2ο  με χάντικαπ +4.5 πόντους & κάνει το 3-1 η Τσσκα στην έδρα της Κάχα.

 

Οι ι προτάσεις από Ισπανία, Ιταλία, Football League,Jupiler Pro League & Eredivisie  καθώς και τις στήλες με τις ισοπαλίες, του μπάσκετ, των over & γκολ-γκολ, της Football League θα ανανεώνονται σταδιακά.

Η συντακτική ομάδα του paizontasamuna.eu
Share on Google Plus

About Unknown

Το Domokos-News, η νέα διαδραστική πύλη με άρθρα, σχολιασμό και ενημέρωση από και για το Δήμο Δομοκού, φιλοδοξεί να γίνει δίαυλος επικοινωνίας και ενημέρωσης μεταξύ των κατοίκων και των καταγόμενων από την περιοχή Δομοκού.
    Blogger Comment
    Facebook Comment