Μαρία Σακελλάρη: Ένα νέο καλλιτεχνικό ταλέντο ανατέλλει!!!


Μαρία Σακελλάρη: Ένα νέο καλλιτεχνικό ταλέντο ανατέλλει!!!
«Η Τέχνη κάνει τον άνθρωπο ικανό να κατανοεί την πραγματικότητα και όχι μόνο. Τον βοηθάει να την υπομένει αλλά και δυναμώνει την απόφασή του να την κάνει πιο ανθρώπινη και πιο αντάξια του ανθρώπινου γένους».

Γνωρίσαμε την ευγενική και γλυκιά Μαρία στο σπίτι της στο χωριό όπου βρίσκεται για να περάσει τις μέρες του Πάσχα. (Παναγιά-Δομοκού Φθιώτιδος) Ενθουσιαστήκαμε με τα έργα της. Σπάνιο πραγματικά καλλιτεχνικό ταλέντο. Οι νέες συλλήψεις της Μαρίας θα κατακτήσουν ολότελα νέα εδάφη, γιατί η επιλογή και η κατεργασία του υλικού από μέρους της, γίνεται με μια ιδιαίτερη φροντίδα, με αρτιότητα και αισθητική ποιότητα .'' Η καρδιά της Μαρίας έχει ανοίξει στην ομορφιά και δεν πρόκειται να κλείσει ούτε να ξεπέσει στην ασχήμια!!! Ας είναι πάντα καλά να χαρίζει γαλήνη και ευδαιμονία στις ψυχές μας αλλά και την έκφραση της αγωνίας της εποχής μας. Μας παρακάλεσε να μεταφέρουμε τις ευχές της προς όλους τους φίλους αναγνώστες μας για καλό Πάσχα με ελπίδες, αγάπες και σύνεση . Εμείς με πολύ χαρά και υπηρηφάνεια παρουσιάζουμε λίγα από τα έργα της και προσεχώς θα κάνουμε μια μεγαλύτερη παρουσίαση!!!





Share on Google Plus

About Unknown

Το Domokos-News, η νέα διαδραστική πύλη με άρθρα, σχολιασμό και ενημέρωση από και για το Δήμο Δομοκού, φιλοδοξεί να γίνει δίαυλος επικοινωνίας και ενημέρωσης μεταξύ των κατοίκων και των καταγόμενων από την περιοχή Δομοκού.
    Blogger Comment
    Facebook Comment