Δομοκός-Αθήνα με... αυτοκρατορική συνοδεία!

 
Μυθιστορηματική ήταν η μεταγωγή του Αλκέτ Ριζάι από τις φυλακές Δομοκού στον Κορυδαλλό. Πάνοπλοι αστυνομικοί με οπλοπολυβόλα, αυτοκίνητα με αλεξίσφαιρα τζάμια αλλά και ελικόπτερο που υπερίπτατο καθ' όλη τη διαδρομή. Ο διαβόητος βαρυποινίτης σήμερα θα καθίσει στο εδώλιο του πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων.
Στο πλευρό του η αγαπημένη του Σούλα. Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει αυτήν τη φορά έχουν σχέση με την δεύτερη απόδραση από τις φυλακές Κορυδαλλού με ελικόπτερο. Γι' αυτήν την υπόθεση ο Αλκέτ Ριζάι είχε καταδικαστεί πρωτόδικα σε 25 χρόνια κάθειρξη και η Σούλα σε 13.
Η γυναίκα της ζωής του Ριζάι, όπως έχει πει και ο ίδιος, αποφυλακίστηκε πρόσφατα, αλλά αύριο θα βρεθεί στο Εφετείο συνοδευόμενη από τον συνήγορό της Σάκη Κεχαγιόγλου και θα καθίσει στο εδώλιο δίπλα στο Ριζάι.
 
Πηγή crimenet.gr
Share on Google Plus

About Unknown

Το Domokos-News, η νέα διαδραστική πύλη με άρθρα, σχολιασμό και ενημέρωση από και για το Δήμο Δομοκού, φιλοδοξεί να γίνει δίαυλος επικοινωνίας και ενημέρωσης μεταξύ των κατοίκων και των καταγόμενων από την περιοχή Δομοκού.
    Blogger Comment
    Facebook Comment