Γλέντησε την άνοδο ο Αχιλλέας Δομοκού

Την παραμονή στην κατηγορία και την άνοδο στη νέα Γ' Εθνική, γιόρτασε χθες(8/4) το βράδυ η ομάδα του Αχιλλέα Δομοκού.
Σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο, το προπονητικό τιμ και οι ποδοσφαιριστές, γλέντησαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες και διασκέδασαν τους κόπους μιας χρονιάς.
Ο χώρος δεν ήταν άλλος από το κατάστημα του Κώστα Τρούμπουλου, γενικού αρχηγού της ομάδας του Αχιλλέα, που είχε φροντίσει πέρα από την υποδοχή, να μη λείψει τίποτα από το τραπέζι και δημιούργησε ένα ευχάριστο κλίμα με το μουσικό γκρουπ που συνόδευσε την εκδήλωση.
Πριν ξεκινήσει το γλέντι, ο πρόεδρος της ομάδας, Μπάμπης Βασιλόπουλος, έδωσε τα συγχαρητήριά του στην ομάδα, ευχαρίστησε όλους έναν-έναν προσωπικά για ότι κατάφεραν μέσα στη χρονιά και που εκπλήρωσαν το στόχο που είχαν θέση από την αρχή.
Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις του γενικού αρχηγού, Κώστα Τρούμπουλου, ο οποίος πέρα από τις ευχαριστίες και τα συγχαρητήρια, τόνισε πως αυτό που κατάφερε ο Αχιλλέας είναι μεγάλο κατόρθωμα, αφού στη Γ΄Εθνική δεν έχει αγωνιστεί άλλη ομάδα εκτός της Λαμίας.
Το λόγο πήρε και ο προπονητής της ομάδας, Σπύρος Λέντας, και αναφέρθηκε στα όσα πέρασε η ομάδα όλη τη σεζόν, λέγοντας χαρακτηριστικά, πως αν και χτυπηθήκαμε με πολλούς τρόπους καταφέραμε και ξεπεράσαμε τα προβλήματα και πιάσαμε τους στόχους που θέσαμε εξ αρχής, δείχνοντας ότι είμαστε ομάδα.
Εκ μέρους των ποδοσφαιριστών μίλησε ο Γιώργος Καυκιάς και ευχαρίστησε τη διοίκηση, τους προπονητές και τους συμπαίκτες του, και τους ευχήθηκε ότι καλύτερο τη νέα χρονιά με ανάλογες επιτυχίες, αφού μπορεί να μην βρίσκονται στην  ίδια ομάδα.
Παρόν στη γιορτή του Αχιλλέα Δομοκού και ο Δήμαρχος Δομοκού, Στέλιος Σύρος, ο οποίος συνεχάρει με τη σειρά του στην ομάδα για ότι κατάφερε και τόνισε πως και τη νέα χρονιά ο Δήμος θα σταθεί δίπλα στην ομάδα.
Τέλος τις χορευτικές και φωνητικές του ικανότητες μας έδειξε ο Γιώργος Καυκιάς, λάτρης του ζεϊμπέκικου και του Καζαντζίδη.
 
 
Share on Google Plus

About Unknown

Το Domokos-News, η νέα διαδραστική πύλη με άρθρα, σχολιασμό και ενημέρωση από και για το Δήμο Δομοκού, φιλοδοξεί να γίνει δίαυλος επικοινωνίας και ενημέρωσης μεταξύ των κατοίκων και των καταγόμενων από την περιοχή Δομοκού.
    Blogger Comment
    Facebook Comment