Τη «μερίδα του λέοντος» η ομάδα του Αχιλλέα από τις επιχορηγήσεις του Δήμου Δομοκού

20000,00 Ευρώ δόθηκαν κατά πλειοψηφία στην ποδοσφαιρική ομάδα του Αχιλλέα Δομοκού στο συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή στον σύνολο των 32000,00 ευρώ που μοιράστηκαν στους Αθλητικούς Ομίλους για το 2013.
 
Από τα 44000,00 ευρώ που δικαιούμασταν να μοιράσουμε για πολιτισμό και αθλητισμό η Δημοτική Ομάδα της πλειοψηφίας αλλά δυστυχώς και της ελάσσονος μειοψηφίας ενέκρινε με ελαφρά καρδιά 32000 ευρώ στο ποδόσφαιρο και μπάσκετ και 12000 στους πολιτιστικούς Συλλόγους (ενδεχομένως αν δεν απορροφηθούν και αυτά από κάποιους Αθλητικούς Συλλόγους.
 
 Η πρόταση της μείζονος μειοψηφίας δια στόματος του Αντιπροέδρου του ΔΣ για ισάξιο καταμερισμό πολιτισμού και Αθλητισμού αλλά και την ανάγκη για ύπαρξη ερασιτεχνικού Αθλητισμού επιδοτούμενου ισάξια σε όλα τα σωματεία του Δήμου μας, δυστυχώς έλαβε ψήφους 2, (ΚΑΛΗΜΕΡΗΣ -ΙΤΟΥΔΗΣ).

Πηγή: http://www.neomonastiri.net/
Share on Google Plus

About Unknown

Το Domokos-News, η νέα διαδραστική πύλη με άρθρα, σχολιασμό και ενημέρωση από και για το Δήμο Δομοκού, φιλοδοξεί να γίνει δίαυλος επικοινωνίας και ενημέρωσης μεταξύ των κατοίκων και των καταγόμενων από την περιοχή Δομοκού.
    Blogger Comment
    Facebook Comment