To Domokos-News σας ευχαριστεί και συνεχίζει!

Το Domokos-News, η νέα διαδραστική πύλη με άρθρα, σχολιασμό και ενημέρωση από και για το Δήμο Δομοκού, φιλοδοξεί να γίνει δίαυλος επικοινωνίας και ενημέρωσης μεταξύ των κατοίκων και των καταγόμενων από την περιοχή Δομοκού. Η ομάδα του Domokos-News ευχαριστεί τους εκατοντάδες φίλους επισκέπτες που αγκάλιασαν το εγχείρημά μας από την αρχή, μέσω το facebook αλλά και με τις συνεχείς επισκέψεις στην σελίδα μας. Αυτό μας δίνει κουράγιο να συνεχίσουμε ως την υλοποίηση του στόχου μας που δεν είναι άλλος από την προβολή του τόπου μας, την ενημέρωση των συμπολιτών μας, την ανάδειξη της περιοχής μας και της ιστορίας της.
Μην ανησυχείτε δεν «κατερχόμαστε εις τας εκλογάς», δεν έχει κανένα τέτοιο στόχο η σελίδα και η ομάδα μας!
Αυτό όμως δε σημαίνει πως δεν θα είμαστε κριτικοί και επικριτικοί όταν χρειάζεται, απέναντι στην κάθε μορφής εξουσία κεντρική ή τοπική.
Η ομάδα μας θα συμμετάσχει επίσης στην προσπάθεια κάποιων καλών και αγαπητών φίλων για την έκδοση εντύπου, πιθανότατα διμηνιαίας Free Press εφημερίδας, αποκλειστικά για τους κατοίκους της περιοχής και τους «ετεροδημότες» μας που έχουν την «ατυχία» να ζουν μακριά από τον τόπο που γεννήθηκαν και αγάπησαν. Για να μην προτρέχουμε θα αναφέρουν σχετικά και σύντομα οι «επικεφαλής» της προσπάθειας αυτής. Το αμέσως επόμενο διάστημα το Domokos-News θα πάρει την τελική του μορφή ως ένα διαδικτυακό περιοδικό της περιοχής του Δομοκού.
 Σ’ αυτό χρειαζόμαστε και τη δική σας βοήθεια!
 Εκτός από το σχολιασμό των αναρτήσεων, έχετε τη δυνατότητα να συμμετέχετε στην δραστηριότητα του Domokos-News: Στείλτε το άρθρο, την καταγγελία ή την επιθυμία σας, τα σχόλιά σας για τη Δημοτική Αρχή, τις δημόσιες αλλά και τις ιδιωτικές υπηρεσίες, στο E-mail μας και θα αναρτηθούν άμεσα.
Ακόμη προωθήστε ΔΩΡΕΑΝ την επιχείρησή σας διαδικτυακά στέλνοντας την κάρτα της επιχείρησής σας ή ένα μικρό κείμενο και κάποιες φωτογραφίες, ηλεκτρονικά στο e-mail μας και θα αναρτηθούν άμεσα. Τέλος επιθυμούμε να μας αποστέλλουν οι σύλλογοι της περιοχής τα Δελτία Τύπου ή τις ανακοινώσεις τους για εκδηλώσεις κλπ. ώστε να ενημερώνονται άμεσα οι δημότες και φίλοι της περιοχής Δομοκού.
 
Σας ευχαριστούμε θερμά για την ανταπόκριση!
Ο ομάδα του Domokos-News
 
E-mail επικοινωνίας:  domokosnews@gmail.com
Share on Google Plus

About Unknown

Το Domokos-News, η νέα διαδραστική πύλη με άρθρα, σχολιασμό και ενημέρωση από και για το Δήμο Δομοκού, φιλοδοξεί να γίνει δίαυλος επικοινωνίας και ενημέρωσης μεταξύ των κατοίκων και των καταγόμενων από την περιοχή Δομοκού.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 σχόλια:

heliastheo είπε...

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΧΑΡΟΥΜΕΝΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ adarofos.blogspot.gr

Ανώνυμος είπε...

Εύχομαι καλό κουράγιο,καλές εμπνεύσεις και μακροήμερευση.Να συμβάλλετε,όσο μπορείτε και όπου μπορείτε σε ό,τι έχει να κάνει με την ανάδειξη των προβλημάτων,της ιστορίας κι ό,τι άλλου σχετικού με τον Δομοκό και τα χωριά του.Πλέον,η τρομερή διάδοση της πληροφόρησης μέσω των ΗΥ,μπορεί να συνεργήσει προς την κατεύθυνση αυτή!Είναι δεδομένη η ανάγκη,επιτέλους, αφύπνισης και ενεργοποίησης των Δομοκιτών για οτιδήποτε θα μπορούσε να βοηθήσει τον παρηκμασμένο τόπο μας.Και η απορία μου πάντα ήταν,αν ζητούσαν από τους Δομοκίτες της Αθήνας,έχοντες και μη υπεύθυνα πόστα,να ενεργοποιούνταν για τη γενέθλια πατρίδα,που ξέρω κι εγώ εμπειρικά,ότι νοσταλγούν και θα ενδιαφέρονταν για τη βελτίωσή της.