Σήμερα το κουπόνι περιλαμβάνει αγώνες από το Europa League.

Σήμερα το κουπόνι περιλαμβάνει αγώνες από το Europa League. Έχουμε καταλήξει σε ορισμένες επιλογές που δείχνουν αρκετά δυνατές για να επαληθευτούν.
19:00 ΖΕΝΙΤ-ΒΑΣΙΛΕΙΑ: H Zενίτ είναι αρκετά δυνατή στην έδρα της. Τελευταίο θύμα της ήταν η Λίβερπουλ στην προηγούμενη φάση, όπου και τη νίκησε με 2-0. Η πρώτη αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο ομάδες έληξε με νίκη της Βασιλείας 2-0, δίνοντάς της σαφές προβάδισμα για πρόκριση. Πιστεύουμε πως η Ζενίτ θα μπει δυνατά για ένα γρήγορο γκολ και δύσκολα ή εύκολα θα πάρει τη νίκη. Όσον αφορά την πρόκριση τα πράγματα είναι δύσκολα.
Πρόταση: 1
19:00 ΡΟΥΜΠΙΝ ΚΑΖΑΝ-ΛΕΒΑΝΤΕ: Η πρώτη συνάντηση έληξε ισόπαλη 0-0. Η Λεβάντε έχει πολλές απουσίες στην επιθετική της γραμμή και η Ρούμπιν στην αμυντική της γραμμή. Περιμένουμε ένα ''σφιχτό'' ματς και να μπουν ελάχιστα γκολ.
Πρόταση: under 2,5
20:00 ΙΝΤΕΡ-ΤΟΤΕΝΑΜ: Οι Ιταλοί βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο μετά την ήττα στην Αγγλία με 3-0. Θα κυνηγήσουν από τα πρώτα λεπτά ένα γκολ, ώστε να προσπαθήσουν μέχρι το 90 για την μεγάλη ανατροπή. Βέβαια η Τότεναμ έχει πολύ καλό σύνολο, που βρίσκει συνέχεια δίχτυα. Πιστεύουμε πως και σήμερα θα σκοράρει μιας και η άμυνα της Ίντερ δεν είναι σπουδαία.
Πρόταση: γκολ-γκολ (να σκοράρουν και οι 2)
 
Η συντακτική ομάδα του www.paizontasamuna.eu
Share on Google Plus

About Unknown

Το Domokos-News, η νέα διαδραστική πύλη με άρθρα, σχολιασμό και ενημέρωση από και για το Δήμο Δομοκού, φιλοδοξεί να γίνει δίαυλος επικοινωνίας και ενημέρωσης μεταξύ των κατοίκων και των καταγόμενων από την περιοχή Δομοκού.
    Blogger Comment
    Facebook Comment