Προτάσεις για τους φίλους του στοιχήματος: Πέντε αγώνες από το Μεγάλο Νησί!

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του στοιχήματος .
Πρώτα απ όλα να ευχαριστήσουμε το domokos-news για την ευκαιρία που μας δίνει να μπούμε στην παρέα σας και να σας δίνουμε τις προτάσεις μας από τον χώρο του στοιχήματος.  Κοντά σας θα είναι η συντακτική ομάδα του site paizontasamuna.eu ένα εναλλακτικό site προγνωστικών. Ασχολούμαστε αποκλειστικά με συγκεκριμένα πρωταθλήματα με στόχο την καλύτερη ενημέρωση και προσέγγιση των ομάδων ώστε να έχουμε καλύτερα δυνατά αποτελέσματα στην επιλογή αγώνων. Δύο πολύτιμα εργαλεία το Bet Gun I & Bet Gun II οι πίνακες δηλαδή με τα επιτεύγματα  των ομάδων εντός & εκτός έδρας ως προς τις επιλογές 0 έως 1 , 2 έως 3, 4 έως6, 7+  θα σας βοηθήσουν πριν στοιχηματίσετε στα ειδικά στοιχήματα.
Σήμερα έχουμε επιλέξει πέντε αγώνες από το Μεγάλο Νησί
ΚΟΒΕΝΤΡΙ-ΚΟΛΤΣΕΣΤΕΡ:  Οι γηπεδούχοι χαρακτηρίζονται ομάδα εκτός έδρας με 11 νίκες
 σε 19 εξόδους σήμερα όμως πρέπει να εκμεταλλευτούν τον παράγοντα έδρα εάν θέλουν να πλησιάσουν τις θέσεις που οδηγούν στα πλει οφ ανόδου. Πάμε με τον 1 με απόδοση 1.80.
ΟΞΦΟΡΝΤ-ΜΠΑΡΝΕΤ:  Την 4η χειρότερη άμυνα στην κατηγορία έχουν οι γηπεδούχοι,
 η Μπαρνέτ παρουσιάζει αδυναμίες εκτός έδρας. Η προιστορία μας δίνει 2 στα 2 over.
Το over το βρίσκουμε στο 2.05.
ΝΤΑΓΚΕΝΑΜ-ΤΟΡΚΙ:  Καλύτερη ομάδα η Ντάγκεναμ έχει απόσταση ασαφαλείας από τις θέσεις που οδηγούν σε υποβιβασμό.Η Τορκί μακριά από το γήπεδο της δεν στρίβει.
Ασσσος και 2 έως 3 τέρματα είναι η επιλογή μας 1.95
ΜΟΡΚΑΜ-ΝΟΡΘΑΜΠΤΟΝ: Η Μόρκαμ βρίσκεται στην μέση της βαθμολογίας είναι σχετικά άνετη για την συνέχεια της σεζόν . Θα αντιμετωπίσει μία Νορθάμπτον που έχει στόχο την άνοδο στην League One. Αν έπαιζε στην έδρα της θα το είχα καθαρό σημείο αλλά επειδή εκτός έδρας έχει ένα θεματάκι θα πάμε με το Χ2 με αποδόσεις 3.40 / 2.70.
ΤΕΛΦΟΡΝΤ-ΓΚΕΙΣΧΕΝΤ: Εξ αναβολή αναμέτρηση για την 30η αγωνιστική στην Conferens.
Η ουραγός Τέλφορντ αν πάρει καμμιά ισοπαλία την βλέπει σαν νίκη. Οι φιλοξενούμενοι είναι σε καλύτερη κατάσταση έρχονται από δύο νίκες πετυχαίνοντας 7 τέρματα συνολικά. Ανοιχτή διπλή με 3.40/2.50 .
Για τους φίλους του μπασκετικού στοιχήματος θα έχετε ενημέρωση κάθε Πέμπτη & Σάββατο για να στοιχηματίσετε σε Euroleague & άλλα Ευρωπαικά πρωταθλήμα
Καλή αρχή λοιπόν και καλή τύχη σε ότι επιλέξετε!!!
 
 
 
Share on Google Plus

About Unknown

Το Domokos-News, η νέα διαδραστική πύλη με άρθρα, σχολιασμό και ενημέρωση από και για το Δήμο Δομοκού, φιλοδοξεί να γίνει δίαυλος επικοινωνίας και ενημέρωσης μεταξύ των κατοίκων και των καταγόμενων από την περιοχή Δομοκού.
    Blogger Comment
    Facebook Comment