Όλοι στο Καρναβάλι του Δομοκού !!!

Το ευχηθήκαμε όλοι όταν αναβίωσε το Καρναβάλι του Δομοκού, για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια, με το μεράκι την αγάπη και μετά από πολύ δουλειά των φίλων που αποκαλούνται «Εμείς & εμείς». Κι η ευχή αυτή έγινε πραγματικότητα, το Καρναβάλι του Δομοκού έγινε πλέον θεσμός κι οι «Εμείς & Εμείς» κέρδισαν δίκαια την αγάπη, τη συμπαράσταση και τα συγχαρητήρια όλων μας!
Πρέπει να σημειώσουμε πως ο Δήμος Δομοκού αγκαλιάζει σιγά-σιγά την προσπάθεια των παιδιών μετά την μεγάλη πραγματικά επιτυχία της διοργάνωσης και παρά τις αρχικές αντιρρήσεις και ενστάσεις «κάποιων».
Καλούμε λοιπόν κι εμείς από την πλευρά μας τους δημότες και τους φίλους της περιοχής μας, να συμμετέχουν στις εκδηλώσεις τις αποκριάς στην περιοχή και ιδιαίτερα στο Καρναβάλι του Δομοκού την Κυριακή της αποκριάς 17 Μαρτίου 2013.
 
Όλοι στο Καρναβάλι του Δομοκού !!!
 
 
Δείτε το πρόγραμμα των εκδηλώσεων:
 
 
Share on Google Plus

About Unknown

Το Domokos-News, η νέα διαδραστική πύλη με άρθρα, σχολιασμό και ενημέρωση από και για το Δήμο Δομοκού, φιλοδοξεί να γίνει δίαυλος επικοινωνίας και ενημέρωσης μεταξύ των κατοίκων και των καταγόμενων από την περιοχή Δομοκού.
    Blogger Comment
    Facebook Comment