Στο Δομοκό ο Υπουργός αλλά…

Στις φύλακες Δομοκού στάθμευσε για λίγο χτες ο υπουργός Δικαιοσύνης Αντώνης Ρουπακιώτης με την ευκαιρία της μετάβασης του στα Τρίκαλα όπου προχθές έγινε το μεγάλο «κόλπο» με τις 11 αποδράσεις κρατουμένων. Ο υπουργός είχε από πέρυσι υποσχεθεί στους σωφρονιστικούς υπαλλήλους ότι θα επισκεφτεί τον Δομοκό για να εξετάσει επί τόπου τα αιτήματα τους αλλά μάλλον το ξέχασε. Χτες πάντως συναντήθηκε με τους υπαλλήλους του σωφρονιστικού καταστήματος και έδωσε, ανέξοδα, συγχαρητήρια για το έργο που επιτελούν.
Πέραν αυτού όμως , τίποτα για τα συγκεκριμένα αιτήματα τους που έχουν σχέση με την έγκαιρη καταβολή των δεδουλευμένων αργιών και υπερωριών καθώς και την στελέχωση της φυλακής με προσωπικό. Γιαυτό υποσχέθηκε ότι θα βρει κάποια άλλη ευκαιρία να επισκεφτεί τον Δομοκό για να ασχοληθεί προσωπικά με τα προβλήματα και τα αιτήματα των εργαζομένων.
Γαλαντόμος όπως πάντα ο κ. Ρουπακιώτης δεν φείσθηκε καλών λόγων όταν οι σωφρονιστικοί του είπαν ότι με ελάχιστα μέσα και λιγοστό ανθρώπινο δυναμικό αντιμετωπίζουν πολλές καταστάσεις όπως την πρόσφατη που κάποιοι κρατούμενοι επιχείρησαν να βάλουν μέσα στα κελιά κινητά τηλέφωνα και ναρκωτικά. Μάλιστα είχε ενδιαφέρον ο τρόπος με τον οποίο θέλησαν να βάλουν τα τηλέφωνα και την ηρωίνη επιστρατεύοντας έναν επισκέπτη που κρατούσε μια κατσαρόλα με διπλό πάτο. Εκεί μέσα βρίσκονταν τα κινητά αλλά οι φύλακες είχαν… γνώση και αντιλήφτηκαν τον περίεργο επισκέπτη με αποτέλεσμα να ανακαλύψουν και το κρυφό περιεχόμενο της κατσαρόλας.
 
Lamiafm1
Share on Google Plus

About Unknown

Το Domokos-News, η νέα διαδραστική πύλη με άρθρα, σχολιασμό και ενημέρωση από και για το Δήμο Δομοκού, φιλοδοξεί να γίνει δίαυλος επικοινωνίας και ενημέρωσης μεταξύ των κατοίκων και των καταγόμενων από την περιοχή Δομοκού.
    Blogger Comment
    Facebook Comment