Στοίχημα: Τρείς επιλογές από το κουπόνι της Τετάρτης για ένα χαλαρό ποντάρισμα…

Δευτέρα 12/3/2013                    23:20 μ.μ
Τρείς επιλογές θα έχουμε από το κουπόνι της Τετάρτης για ένα χαλαρό ποντάρισμα…
ΑΝΤΜΙΡΑ-ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ : Ουραγός στην T-Mobile Bundesliga ( Αυστρία) βρίσκεται η Αντμίρα αλλά δεν έχει χαθεί ακόμα τίποτα καθώς το πρωτάθλημα έχει άλλες 11 αγωνιστικές. Από την επανέναρξη του πρωταθλήματος έχει μία νίκη σε 4 αναμετρήσεις αντιμετωπίζοντας αμυντικά προβλήματα με 10 τέρματα παθητικό. Η 2η στην βαθμολογία Σάλτσμπουργκ είναι η χαρά του ποδοσφαίρου καθώς εύκολα πετυχαίνει αλλά δέχεται κιόλας τέρματα. 2 νίκες & 2 ισοπαλίες με τα παιχνίδια να έρχονται goal-goal.
Η προιστορία μας δίνει 5 στα 6 over. Το over πληρώνει 1.72 και θα το ποντάρουμε.
ΝΤΕΠ ΛΑΡΑ-ΟΛΙΜΠΙΑ ΑΣΟΥΝΣΙΟΝ: Ισόβαθμες οι δύο ομάδες στον 7ο όμιλο του Λιμμπερταδόρες με 4 βαθμούς.Οι γηπεδούχοι από την Βενεζουέλα παλεύουν με νύχια και με δόντια να βρεθούν στην δυάδα που θα τους οδηγήσει στην επόμενη φάση. Επιθετικά έχουν πολύ καλή εικόνα αλλά στην άμυνα έχουν τα προβλήματα τους τα οποία μπορεί να εκμεταλλευτεί η Ολίμπια από την Παραγουάη. Η επιλογή μας θα είναι  να σκοράρουν οι δύο ομάδες με απόδοση 1.83.
Θα προσθέσουμε την χθεσινή μας επιλογή με την αναμέτρηση από το μεγάλο νησί…
ΤΕΛΦΟΡΝΤ-ΓΚΕΙΣΧΕΝΤ: Εξ αναβολή αναμέτρηση για την 30η αγωνιστική στην Conferens.
Η ουραγός Τέλφορντ αν πάρει καμία ισοπαλία την βλέπει σαν νίκη. Οι φιλοξενούμενοι είναι σε καλύτερη κατάσταση έρχονται από δύο νίκες πετυχαίνοντας 7 τέρματα συνολικά. Ανοιχτή διπλή με 3.40/2.50 .

Η συντακτική ομάδα του www.paizontasamuna.eu
 
 
 
Share on Google Plus

About Unknown

Το Domokos-News, η νέα διαδραστική πύλη με άρθρα, σχολιασμό και ενημέρωση από και για το Δήμο Δομοκού, φιλοδοξεί να γίνει δίαυλος επικοινωνίας και ενημέρωσης μεταξύ των κατοίκων και των καταγόμενων από την περιοχή Δομοκού.
    Blogger Comment
    Facebook Comment