Αρχισαν σιγά σιγά να σκάνε μύτη οι ενδιαφερόμενοι για τις επόμενες εκλογές

Για μια ακόμη φορά επιβεβαιώνονται οι πληροφορίες μας για την κάθοδο στις επερχόμενες Αυτοδιοικητικές εκλογές υποψήφιου από το Δομοκό, εκπροσώπου  της νέας γενιάς.  


Διαβάζουμε στη στήλη "της Ημέρας...", στην "ΗΜΕΡΑ"του φίλου Γιώργου Παλαμιώτη, στο φύλλο του Σαββάτου 9 Μαρτίου, :


"Γίνεται πολύς λόγος το τελευταίο διάστημα ακόμη και για τις επόμενες περιφερειακές εκλογές, ανεξάρτητα αν ακόμη δεν έχουν προσδιοριστεί πότε θα γίνουν. Μάλιστα, ορισμένοι τρέχουν πολύ νωρίτερα θεωρώντας ότι μπορούν να προλάβουν αγνοώντας σε κάποιες περιπτώσεις έμπειρους πολιτικούς οι οποίοι συμβουλεύουν να περιμένουν.

 Έχουν αρχίσει διαβουλεύσεις δηλαδή. Έχουν μπει στο χορό και εννέα άτομα όχι βεβαίως για τη διεκδίκηση της κεφαλής αλλά για καθοριστικά πόστα. Μαθαίνω λοιπόν ότι ένας σαραντάρης με αρκετές δεξιότητες αφού είναι εν ενεργεία στρατιωτικός ζυμώνει ιδιαίτερα το τελευταίο διάστημα την πιθανότητα καθόδου. Δεν μπορώ να ξέρω προς το παρόν προς τα που κατευθύνεται γιατί βλέπω αρκετές επαφές σε όλα τα επίπεδα. Δεν θα διστάσω μάλιστα να πω ότι αρκετοί πολιτικοί φορείς του απλώνουν το χέρι. Τι θα γίνει τελικά, κανείς δεν μπορεί να ξέρει. Η μάχη αναμένεται να είναι μεγάλη αλλά και συγχρόνως όλα δείχνουν ότι η ανανέωση θα είναι πολύ μεγαλύτερη. 

Ανανέωση θα έχουμε λίγο-πολύ και με περιφερειακούς συμβούλους αφού ορισμένοι εξ αυτών είναι απελπισμένοι, οι δε υπόλοιποι δεν έχουν καμία διάθεση καθόδου. Έτσι λοιπόν το στοίχημα της ανανέωσης είναι ένα από εκείνα που παίζονται καθώς προετοιμάζονται και άλλοι να μπουν στο παιχνίδι το επόμενο διάστημα και σε κάποιες περιπτώσεις και το ίδιο το σύστημα τους έχει ανάγκη για την επιβίωσή του.

 Σε ότι αφορά τώρα τον σαραντάρη που σας έλεγα μπορώ να σας πω πως δεν ανήκει σ' αυτό που λέμε «πολιτικό σύστημα» και κατάγεται από το Δομοκό. Μαθαίνω ότι και σε επίπεδο κέντρου υπάρχουν κάποιες επαφές οι οποίες είναι αυτονόητο ότι εκτός από το γεγονός ότι κρατιούνται σε μια επικαιρότητα το διάστημα που διανύουμε θα ζεσταθούν όσο πλησιάζουμε προς τις τελικές επιλογές. Απ' ότι δείχνουν τα ίδια τα γεγονότα νομίζω ενδιαφέρεται απλά και μόνο ως περιφερειακός σύμβουλος αφού όλες οι προσεγγίσεις κάνουν λόγο ακόμη και για πιθανό χρίσμα αντιπεριφερειάρχη. Με ποιον θα κατέβει τώρα; Ε… να αφήσουμε και κάτι για το επόμενο διάστημα να έχει και λίγο ενδιαφέρον. 

Πάντως το όνομα είναι σημείο αναφοράς για το Δομοκό και όσων γνωρίζουν από την περιοχή. Δεν λέμε περισσότερα γιατί τα «κλαδευτήρια» από την περιοχή του Δομοκού ψάχνουν για το δικό τους ρόλο. 

Επειδή λοιπόν είπαμε κάθε είδους ιστορίες να σας πούμε πάρα πολύ απλά ότι υπάρχουν και ενδιαφερόμενοι μέσα από το κέντρο της Λαμίας. Έχουν αρχίσει ν δημιουργούν κλίμα, να διευρύνουν τις επαφές τους νύχτα μέρα και να προσδοκούν ότι θα μπο- ρούσαν να αποτελέσουν τη «χρυσή εφεδρεία» μιας και διαπιστώνουν ότι υπάρχει ένδεια σε πρόθυμους και η οποία θα διευρύνεται. Υπομονή λοιπόν… Αποκριές έρχονται". 


Γ.Π. 

http://www.lamiatimes.gr/

Share on Google Plus

About Unknown

Το Domokos-News, η νέα διαδραστική πύλη με άρθρα, σχολιασμό και ενημέρωση από και για το Δήμο Δομοκού, φιλοδοξεί να γίνει δίαυλος επικοινωνίας και ενημέρωσης μεταξύ των κατοίκων και των καταγόμενων από την περιοχή Δομοκού.
    Blogger Comment
    Facebook Comment