Αφιέρωμα του περιοδικού «Πίστα δημοτικό τραγούδι» στο Νεοχώρι Δομοκού


Σύλλογος Απανταχού Νεοχωριτών Δομοκού
Είναι χρόνια τώρα που ο Σύλλογος Απανταχού Νεοχωριτών Δομοκού, έχει κερδίσει την αναγνώριση και αποδοχή του κόσμου, από όλη την ευρύτερη περιοχή μας . Ήρθε όμως η στιγμή που ξεπερνά τα στενά όρια του νομού μας και κεντρίζει πλέον το ενδιαφέρον περισσότερων ατόμων. Ιδιαίτερη τιμή για όλους μας, αποτελεί το 3σέλιδο αφιέρωμα που δημοσιεύθηκε από το πανελλαδικής κυκλοφορίας περιοδικό «Πίστα δημοτικό τραγούδι», για το χωρίο μας και ιδιαίτερα για το σύλλογο μας. Η όλο και αυξανόμενη δραστηριότητα του συλλόγου μας σε θέματα πολιτιστικού ενδιαφέροντος, διατήρηση της παράδοσης, ανάδειξη του δημοτικού τραγουδιού και των παραδοσιακών χορών, είναι κάποιοι από τους λόγους για τους οποίους έχει κερδίσει το σεβασμό όλων.
Ευχαριστούμε όλα τα προηγούμενα Δ.Σ για το έργο τους, που ως παρακαταθήκη μας άφησαν, τα παιδιά των χορευτικών μας τμημάτων, τους δασκάλους των χορευτικών (Αθανάσιο Πύργο & Γιάννα Ζησίμου), αλλά και όλους όσους βρίσκονται δίπλα μας και μας συμπαραστέκονται όλα αυτά τα χρόνια. Ιδιαίτερα όμως θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το περιοδικό «Πίστα δημοτικό τραγούδι», που στηρίζει την παράδοση, τα ήθη και έθιμα του τόπου μας και δίνει την δυνατότητα σε συλλόγους που δραστηριοποιούνται σε ανάλογα θέματα να προβάλουν το έργο τους.

Υ.Γ. Μαζί με το περιοδικό No 30, γίνεται και η διανομή του DVD με την χειμερινή χοροεσπερίδα που πραγματοποίησε ο Σύλλογος μας, το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2013, στο κέντρο «ΤΕΜΠΕΛΗΣ» στον Γοργοπόταμο, και στέφτηκε με επιτυχία.



Share on Google Plus

About Unknown

Το Domokos-News, η νέα διαδραστική πύλη με άρθρα, σχολιασμό και ενημέρωση από και για το Δήμο Δομοκού, φιλοδοξεί να γίνει δίαυλος επικοινωνίας και ενημέρωσης μεταξύ των κατοίκων και των καταγόμενων από την περιοχή Δομοκού.
    Blogger Comment
    Facebook Comment