Παρέμεινε στην Β' Κατηγορία Μπάσκετ της ΕΣΚΑΣΕ η "Μούτα" Δομοκού!

Παρέμεινε στην Β' Κατηγορία Μπάσκετ της ΕΣΚΑΣΕ η ομάδα της "Μούτας" του Δομοκού. Ευχόμαστε στην ομάδα μας περισσότερες επιτυχίες του χρόνου!!!
 
Διαβάστε την ανακοίνωση από το BLOG της ομάδας:
 
"Στη Β κατηγορία ΕΣΚΑΣΕ θα συνεχίσει να αγωνίζεται και του χρόνου η ομάδα του Δομοκού μετά τις δυο συνεχόμενες νίκες που έκανε απέναντι στο Μώλο εκτός και στον Διόνυσο Αμφίκλειας εντός έδρας.Η ''ΜΟΥΤΑ'' πέτυχε τον πρωταρχικό της στόχο σε ένα πολύ δυνατό όμιλο . Η διοίκηση του συλλόγου αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει όλους τους παίκτες του συλλόγου για την μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος.Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στους προπονητές κ Ν Τσουκαλαδέλη και κ Ν Ρήγα για την συμβολή τους. Κλείνοντας ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στους φιλάθλους και τους χορηγούς του Δομοκού της Ομβριακής και της ευρύτερης περιοχής για την στήριξη που προσέφεραν απλόχερα στην ομάδα μας".
 
 
Share on Google Plus

About Δομοκός Φθιώτιδος

Το Domokos-News, η νέα διαδραστική πύλη με άρθρα, σχολιασμό και ενημέρωση από και για το Δήμο Δομοκού, φιλοδοξεί να γίνει δίαυλος επικοινωνίας και ενημέρωσης μεταξύ των κατοίκων και των καταγόμενων από την περιοχή Δομοκού.
    Blogger Comment
    Facebook Comment