Συνελήφθη 49χρονος για ένοπλη ληστεία σε πρατήριο υγρών καυσίμων στη Λαμία

Συνελήφθη 49χρονος ημεδαπός για ένοπλη ληστεία σε πρατήριο υγρών καυσίμων στη Λαμία
Συνελήφθη άμεσα, σήμερα (26-03-2013) τα ξημερώματα, στη Λαμία, από αστυνομικούς του τοπικού Τμήματος Ασφαλείας, ένας 49χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για ένοπλη ληστεία σε βάρος 33χρονης υπαλλήλου πρατηρίου υγρών καυσίμων.

Ειδικότερα, χθες περίπου στις 22:10 το βράδυ, ο 49χρονος φορώντας κράνος μηχανής μετέβη σε πρατήριο υγρών καυσίμων, ιδιοκτησίας 73χρονου ημεδαπού, στη Λαμία και με την απειλή περιστρόφου ακινητοποίησε την 33χρονη ημεδαπή υπάλληλο του πρατηρίου και κατάφερε να της αποσπάσει το χρηματικό ποσό των (2.650) ευρώ.

Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας που ενημερώθηκαν για το περιστατικό, ενήργησαν εκτεταμένες έρευνες στην ευρύτερη περιοχή, στο πλαίσιο των οποίων, εντόπισαν και συνέλαβαν το δράστη.

Η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη, για την ανεύρεση του όπλου με το οποίο ο δράστης διέπραξε τη ληστεία, καθώς και του χρηματικού ποσού που αφαίρεσε από το πρατήριο.

Ο 49χρονος έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αστυνομικές Αρχές και έχει συλληφθεί για κλοπές και ναρκωτικά.

Ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί σήμερα το πρωί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.
 
Share on Google Plus

About Unknown

Το Domokos-News, η νέα διαδραστική πύλη με άρθρα, σχολιασμό και ενημέρωση από και για το Δήμο Δομοκού, φιλοδοξεί να γίνει δίαυλος επικοινωνίας και ενημέρωσης μεταξύ των κατοίκων και των καταγόμενων από την περιοχή Δομοκού.
    Blogger Comment
    Facebook Comment