Ημερίδα στο Τεχνικό Επιμελητήριο Φθιώτιδος πραγματοποιεί η “Κοινωνία Αξιών”

Η αγροτική οικονομία για την “κοινωνία αξιών” είναι ένας από τους βασικότερους πυλώνες ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας, μια εθνική σταθερή αξία. Tην Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013, 11:00 π.μ., η “κοινωνία αξιών” πραγματοποιεί ημερίδα στο Τεχνικό Επιμελητήριο Φθιώτιδος (Πλατεία Ελευθερίας 3), με θέμα:

«Για Μια Σύγχρονη, Ανταγωνιστική Αγροτική Οικονομία»

Την εκδήλωση θα προλογίσει ο Πρόεδρος της “κοινωνίας αξιών”, Δημήτρης Μπουραντάς και θα ακολουθήσουν οι παρουσιάσεις των στελεχών του τομέα αγροτικής ανάπτυξης κ. Νικόλαου Κοκκάρη, Οικονομολόγου, με θέμα «Αγροτική Ανάπτυξη – Πως Ξεκινάμε» και του Δρ. Ιωάννη Χαραλαμπόπουλου, Γεωπόνου, με θέμα « Η Αγροτική Οικονομία ως Πλατφόρμα Ανάπτυξης». Την εκδήλωση θα συντονίσει η κ. Βάγια Τολιοπούλου, Επικοινωνιολόγος.

Στην ημερίδα θα αναδειχθούν οι άμεσοι στόχοι και τα μέτρα για την τόνωση της παραγωγής, προώθησης και εξωστρέφειας των αγροτικών προϊόντων και θα σκιαγραφηθεί το εθνικό στρατηγικό σχέδιο αγροτικής ανάπτυξης. Επίσης, θα αναδειχθεί ο σύγχρονος ιδεολογικός προσανατολισμός της “κοινωνίας αξιών “, που εστιάζει στις τοπικές κοινωνίες και στις ιδιαιτερότητες τους, στην καινοτομία, καθώς και στις συνέργειες της αγροτικής ανάπτυξης με το περιβάλλον, τον τουρισμό, την εκπαίδευση, την οικοτεχνία και τη βιομηχανία.

ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΣΤΑΘΕΡΗ ΑΞΙΑ
Share on Google Plus

About Δομοκός Φθιώτιδος

Το Domokos-News, η νέα διαδραστική πύλη με άρθρα, σχολιασμό και ενημέρωση από και για το Δήμο Δομοκού, φιλοδοξεί να γίνει δίαυλος επικοινωνίας και ενημέρωσης μεταξύ των κατοίκων και των καταγόμενων από την περιοχή Δομοκού.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

http://koinoniaaxion.wordpress.com/