Β.Γκανής: Άλλο αγώνας, άλλο δημόσιες σχέσεις!

Για μια ακόμη φορά ο  γνωστός από  παλιότερες κινητοποιήσεις των αγροτών , πρώην πρόεδρος του αγροτικού συλλόγου Βόρειας Φθιώτιδας Βάϊος Γκανής τοποθετήθηκε μέσα από το κεντρικό  δελτίο του ΛΑΜΙΑ FM-1 για τις δυσάρεστες εξελίξεις που σημειώθηκαν προχθές στην Εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας στον κόμβο της Ανθήλης.
«Εγώ δεν διαφωνώ με τις κινητοποιήσεις αλλά όταν  μπαίνεις στον αγώνα δεν κάνεις απλά βόλτα, κλείνεις  για λίγο το δρόμο και αποχωρείς απλά και μόνο για να κάνεις δηλώσεις στις κάμερες. Ο αγώνας πρέπει να έχει  πρώτον μαζικότητα και δεύτερον  αποφασιστικότητα αλλιώς δεν  τον ξεκινάς καν».
Πάντως παρά την αποστασιοποίηση του ο κ. Γκανής βρέθηκε το  απόγευμα της Τετάρτης στην Αστυνομική Διεύθυνση όπου  κρατούνταν οι συλληφθέντες συνάδελφοι του από τον Παμφθιωτικός.
«Δεν είμαι απών, δεν μετέχω σε αναποτελεσματικές κινητοποιήσεις, αν  κάνεις αγώνα τα δίνεις όλα και δεν υπολογίσεις ούτε  διμοιρίες ΜΑΤ ούτε υπουργούς και κυρίως δεν κυκλοφορείς με το κινητό για να κάνεις προσωπικό διάλογο  με τους υπουργούς  που τους προσφωνείς με τα μικρά τους ονόματα Κώστα ,Κατερίνα, Γιάννη, Γιώργο… στέκεσαι απέναντι τους αποφασιστικά και αποχωρείς όταν  λύνεις θεσμικά και  όχι ευκαιριακά τα οικονομικά σου προβλήματα».
Σχολιάζοντας την  προχθεσινή επίθεση των αστυνομικών κατά των αγροτών στον κόμβο της Ανθήλης, ο κ. Γκανής δήλωσε ότι  δεν του προκαλεί  καμιά έκπληξη… «οι κατασταλτικοί μηχανισμοί  πάντα θα κάνουν τη δουλειά τους όπως την  προσδιορίζουν οι μνημονικοί πολιτικοί…»
Παράλληλα όμως ο κ. Γκανής επανέλαβε ότι  πριν  μπει  μια κοινωνική η επαγγελματική  ομάδα στον αγώνα πρέπει να διαμορφώσει το πλάνο των αιτημάτων κατά τρόπο που να μην προκαλεί ούτε να απαιτεί χαριστικές ή μονόπλευρες παροχές.
«Ποιος είπε ότι  οι αγρότες δεν  πρέπει να τηρούν φορολογικά στοιχεία, η να μην πληρώνουν φόρους ή να ξεχωρίζουν από τους  υπόλοιπους Έλληνες; Αντίθετα να διεκδικούν ισότιμα να ξαναδουλέψουν στα χωράφια τους και να γίνουν ανταγωνιστικοί με άλλους συνάδελφους τους έκτος Ελλάδος ,γιατί διαφορετικά το κεφάλαιο  γεωργία κλείνει για την χώρα μας» πρόσθεσε ο κ. Γκανής.
 
Πηγή: lamiafm1.gr
 
 
 
 
Share on Google Plus

About Unknown

Το Domokos-News, η νέα διαδραστική πύλη με άρθρα, σχολιασμό και ενημέρωση από και για το Δήμο Δομοκού, φιλοδοξεί να γίνει δίαυλος επικοινωνίας και ενημέρωσης μεταξύ των κατοίκων και των καταγόμενων από την περιοχή Δομοκού.
    Blogger Comment
    Facebook Comment