Το Wine Bar Costa Costa στο Δομοκό



Η ιστορία του μαγαζιού ξεκινάει από πολύ παλιά (αρχές του 1950) όταν ο Αριστείδης Κασιδόπουλος, γιός του αείμνηστου Κωνσταντίνου Κασιδόπουλου αποφάσισε να δημιουργήσει ένα μικρό κρεοπωλείο στο κέντρο του Δομοκού. Εργαζόταν με ζήλο και υπομονή και με τα χρόνια κατάφερε να αναθρέψει τρείς γιούς, τον Αριστείδη, τον Αποστόλη και τον Πολύβιο Κασιδόπουλο. Στις μέρες μας ο Πολύβιος και ο Αποστόλης κατάφεραν με αξιοθαύμαστη προσωπική εργασία, υψηλό ρίσκο αλλά και με αίσθημα ευθύνης προς τους Δημότες του Δήμου Δομοκού να μετατρέψουν το προαναφερθέν κρεοπωλείο σε ένα Wine Bar κόσμημα, με αλαβάστρινη ομορφιά και ασύγκριτη ποιότητα.
Tο Costa Costa που πήρε το όνομα του από τον κωνσταντίνο Κασιδόπουλο είναι το πρώτο αυθεντικό Wine Bar στο Δήμο Δομοκού για όσους αγαπούν το κρασί και λατρεύουν να δοκιμάζουν και να ανακαλύπτουν τις γεύσεις, τα χρώματα και τις ποικιλίες του Ελληνικού κρασιού.
Ελάτε στο Costa Costa να δοκιμάσετε τις καλύτερες ετικέτες κρασιών αποκλειστικά επιλεγμένες μόνο από τον Ελληνικό αμπελώνα, μαζί με ιδιαίτερα γευστικά συνοδευτικά με κάθε ποτήρι κρασί, ελληνικά αποστάγματα & μπύρες, πρωτότυπες ποικιλίες ελληνικών τυριών & αλλαντικών.

Η φιλοσοφία μας
1. Διατηρούμε την οικογενειακή μας παράδοση.
2. Προσφέρουμε αγαθά σε εκπληκτικά χαμηλές τιμές.
3. Επενδύουμε συνεχώς στη διάθεση τοπικών προϊόντων.
4. Επιμένουμε στην παραγωγή φρέσκων προϊόντων, χρησιμοποιώντας πάντα αγνά και άριστης ποιότητας υλικά.
5. Καλλιεργούμε με κάθε δυνατό τρόπο την αμοιβαία εμπιστοσύνη μεταξύ εταιρείας, εργαζομένων και συνεργατών.
6. Επιδίωκουμε διάλογο με τους εργαζόμενους, τους πελάτες και τους προμηθευτές μας, σε μια βάση ειλικρίνειας, εντιμότητας και αμοιβαίου σεβασμού.

Ο Κατάλογος μας:

Καφές ιlly, αναψυκτικά-χυμοί, δεκάδες είδη τσαγιού, ποιοτικά ποτά, σπάνια είδη μπύρας, εξαιρετικό κρασί, νόστιμες λιχουδιές του Δήμου μας...
και όλα αυτά σε μοναδικές τιμές.



 Πηγή







Share on Google Plus

About Unknown

Το Domokos-News, η νέα διαδραστική πύλη με άρθρα, σχολιασμό και ενημέρωση από και για το Δήμο Δομοκού, φιλοδοξεί να γίνει δίαυλος επικοινωνίας και ενημέρωσης μεταξύ των κατοίκων και των καταγόμενων από την περιοχή Δομοκού.
    Blogger Comment
    Facebook Comment